4 hónapos kisfiam van! Többnyire egyedül vagyok vele itthon, mikor apa elmegy dolgozni szinte mindha kicserélnék! Nem akar se kiságyában, se a hordózóban megmaradni! Mit tegyek?
Szia.
próbáld meg bebyhordozóba beletenni,e´s vidd magaddal a konyhába,vagy ahová éppen menned kell.Én is így fözök.
Nem a kengurura gondoltam,hanem az autóban használatosra.
Az én fiam már majdnem 17 hónapos, de ez a helyzet még mindig nem változott nagyon:(
Folyton követ, nyafog, pedig sosem volt ölbeszoktatva.
Bezzeg ha valaki itt van, mint a kisangyal.
Valószínűleg az lehet az oka, hogy folyton velünk van, míg apa meg nagyi eltűnik, ezért fél, hogy mi is magára hagyjuk.
Remélem a Te babád hamarabb leszokik róla.
Nekem egy (veletlenul) 4 gyerekes anyuka mondta egyszer, hogy nem lehetunk rabszolgai a gyerekeinknek akarhanyszor nyekkent valamelyik babaja en fel akartam kapni. Ketto gyermek utan gondolvan milyen konnyu volt, vallaltak egy harmadikat is..ikrek lettek....
szerencsetlen no meg a hoppmester.
Nekem mindig azt mondta, mindenkinek meg van a maga ideje. Kicsiknek, nagyobbaknak, ferjnek stb...neki csak akkor volt amikor eppen szoptatott....
O hagyta hadd nyivakoljanak a babak. Mindig ott voltak ahol mi, kiveve alvasnal. Hol a jarokaban, hol a szekben, hol csak egy pokrocon ha a nagyobbak suliban voltak.
A babak megszoktak, hogy hiaba nyivakolnak igazabol ott van az anyjuk, megnezi oket de nem lesznek karban tartva naphosszat.
Megertelek nagyon. Gondolom a szived szakad meg erte. De gondolj arra, mi lesz ha lesz kisteso? Csendben jo anyakent megorulsz?
Ha semmi nem mukodik hat hagyd, hogy maga jojjon ra: nem mindig tortenhetnek a dolgok ugy ahogy o akarja vagy szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!