Mennyi idős kortól kaphat a baba olíva olajat a pépjébe?
Figyelt kérdés
nézegetek recepteket és az van írva,hogy olívaolajjal készült2013. máj. 7. 22:42
1/7 anonim válasza:
mar a kezdetektol adtam, de ugyanugy fokozatosan vezettem be. Amikor mar kapott krumplit meg repat, akkor abba mar tettem nehany cseppet, aztan egyre tobbet. Nagyon szorulasos volt es az olaj segitett
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A lányom 6 hónapos lesz 12.-én.Nem nagyon eszi meg a vízben főtt dolgokat.Gondoltam megnézem a recepteket hátha írnak okosságot.:)
Ott a csirkemellet is oliva olajon pirítják én pedig sima vízben szoktam megfőzni.Nem csoda,hogy az üveges bébiételt jobban szereti..:D
Holnap ki is próbálok egyet kiváncsi vagyok.:)
2013. máj. 7. 22:49
3/7 A kérdező kommentje:
Olyanokat is írnak,hogy kapor póréhagyma.Ezeket is eheti?Linkelek oldalt.. [link]
2013. máj. 7. 22:54
4/7 anonim válasza:
kapor igen, hagymát én még nem adnék
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Majoranna is van írva 1-es receptekhez.Azt szabad?Nem hiszem.A védőnőm nem mond semmit csak az alap dolgokat krumpli répa ilyesmik.
2013. máj. 7. 23:00
6/7 anonim válasza:
en még hanyagolnam a zoldfuszereket, elosszor had ismerje meg a zoldsegek eredeti izet. Ennyi idosen az a lenyeg, hogy kostolgasson, a fo taplalek ilyenkor meg a tej. Mert ha most fuszerekre szoktatod, kesobb mar nehezebb vele elfogadtattatni a parolt zoldseget, pedig ha mar darabosat is fog enni, akkor ugy marad benne a legtobb vitamin. A zoldfuszer szerintem raer 10 hosnapos kor utan, de en csak egy eves kor utan kezdtem hasznalni.
7/7 A kérdező kommentje:
pl a brokkolit most is párolom neki.
2013. máj. 9. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!