Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli babád mellett...

1 év körüli babád mellett hogyan végzed el a főzést, házimunkát? Mit csinál Ő addig?

Figyelt kérdés

Kislányommal mostanában nagyon nehéz.Eddig elvolt pakolászott jobbra-balra.Viszont most mióta betöltötte a 13 hónapot semmi nem jó neki csak én. Semmi nem érdekli.Mászna fel rám és hisztizik, hogy nem vele foglalkozok.Most azt csinálom (mivel muszáj legalább megfőzni), hogy nem törődök vele.Tudom durván hangzik és nem is használ, mert ugyan úgy sír,kettőt lépni alig tudok tőle, de nem tudom felvenni ha éppen pl. krumlit pucolok.Nagyon akaratos, önfejű kislány.Káosz minden nap.:(

Nincs valami bevált praktikátok a problémámra?

2013. máj. 7. 11:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kedves 20-as! Képzeld, én minden időmet a gyerekemmel töltöm, mert ha mást "merek" csinálni, a lábamba kapaszkodva sír, amennyire csak tud. A férjem csak este 6 körül ér haza, fürdetésig már nincs sok idő, hogy mindent akkorra hagyjak. Szóval azért csak kell főzni, ha csak a gyereknek, akkor is. És minimális takarítás is szükséges. Ne gondolj nagy dolgokra, olyanba már bele sem merek kezdeni. Szóval szerintem az "azért csinálja, mert nem figyelsz rá" egy kicsit túlzás. És nem hiszem, hogy a te gyereked olyan, mint az enyém, vagy a kérdezőjé, mert akkor nem mondanál ilyeneket.
2013. máj. 8. 11:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Én pl beosztom, hogy minden napra jusson valami, ne kelljen 1 nap alatt mindent megcsinálni: egyik nap mosok, másnap vasalok, stb.....
2013. máj. 8. 11:49
 23/25 A kérdező kommentje:
Én sem főzök minden nap, csak kétnaponta. Az én párom ha itthon dolgozok akkor 6 körül ér haza, mert 10 órázik szombaton is.Ez a jobbik eset, mert van, hogy csak 2 hetente jön haza ha külföldre kell mennie, szóval az ő segítsége kilőve.Nekem nem viszi el a férjem sétálni még én rendet rakok.Egyedül kell megoldanom.Életemben nem rendeltem még kaját pizzán kívül és mostanság sem áll szándékomban.Úgy érzem nem ez a megoldás.Hogyan tanulná úgy meg a kislányom azt, hogy néha anyának dolga van és nem tud vele foglalkozni.Nem érezném magam hasznos "háziasszonynak" ha a futár hozná a kaját a családnak.Ugyan már! Ne úgy képzeld el a napunkat, hogy rá se nézek csak mosok főzök takarítok. Itt délelőtt kb. 2 óra hosszáról van szó. A nap többi részében vele foglalkozok.Elmegyünk a boltba, játszunk uzsizunk, tvzünk stb..
2013. máj. 8. 12:02
 24/25 A kérdező kommentje:

*Itthon dolgozik

(bocsi elírtam)

2013. máj. 8. 12:03
 25/25 A kérdező kommentje:
Amúgy ahogyan olvasom kedves 20as a hozzászólásodat, te sepregetni és felmosni is tudsz a gyerek mellett. Na én ezt már este csinálom mikor elalszik, mert ő amit én összeseprek abba belenyúl, széttúrja. Meg akarja fogni a felmosófejet és be akarja kapni.Mindent el akar venni tőlem. Mellette a porszívózáson kívül mindent művészet megcsinálni.Talán még a portörlés amibe nem tud belekontárkodni. Én is sok mindent akkor csinálok mikor alszik délben.Pl. ekkor mosogatok vasalok ha kell. Itt a délelőtti főzéssel van gond.Ilyenkor nagyon elemében van.
2013. máj. 8. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!