Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség! Reggel a 2. széklete...

Segítség! Reggel a 2. széklete véres volt a babámnak? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Orvoshoz délután megyünk. Jókedvű, semmi problémát nem látok rajta... Ébredéskor segítenem kellett neki pukizni egy kis tornával, de nálunk ez sokszor előfordul. Nagyon aggódok!! Már kicsi korától kezdve pocakfájós, de mostanában nem volt semmi gond se vele...
2013. máj. 7. 08:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nincs hasmenése, naponta többször kakál, és nem hígabb neki az átlagnál, és nem is bogyós, olyan, mint eddig.

és most áztattam be a ruciját, mert először, amikor kakált, kijött a peliből, és most néztem, hogy már az is véres volt neki :( csak a ruciján volt már.. :(

2013. máj. 7. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen ideges voltam, mint te, nekünk is 3 és 4 hónap között jött ki. Kiderült, hogy ételallergia, vagy a tejtől de lehet másra is allergiás (én pl. ettem mandulát is). Én sem ettem sok tejterméket, de kiderült, hogy még a kenyérben is van tejsav, és szinte mindenben, pl. felvágottak, virsli, stb... tejpor is van mindenben szinte, tehát nem gondoltam, de igenis ettem tejterméket. Így elhagytam mindent amiben volt tej több, mint egy hónapig, és rendben is van azóta is a babám. Nyugodj meg, nektek is ez lesz, és ez elég gyakori jelenség. A picik pocakja nem tudja feldolgozni, és még sok mást sem tud, ami allergizálhat, azokat szoptatás alatt kerülni kell. Jó egészséget!
2013. máj. 7. 10:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le akkoris így van....
2013. máj. 7. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:

A tejtermék allergiánál, mindegy, hogy 2 kortyot, 2 dl-t vagy 2 litert fogyasztasz. Az mekkora baromság, hogy nem fogyasztasz tejet, tejterméket elmegy a tejed, de jót röhögtem ezen :) akkor a 10 hónapos fiam 9 hónapja csak a levegőt szívja belőlem vagy mi????Mivel ekcémás volt, semmilyen tejes cuccot nem ehetek :) és be is tartom, rengeteg tejem van, gondolom akkor ezek után fog majd elmenni :) hahahaha

Amúgy nagyon valószínű, hogy olyat ettél, amire érzékeny, lehetnek nyálkahártya darabkák a székletben, ha nem tartós, nincs hasmenése, jó kedvű és nem lázas, nem lesz baj, csak tedd gyakran cicire, ha elkapott valamit, az anyatej a legjobb, az ellenanyagok miatt. Gondolom csak kevés véres csík volt benne. Menjetek dokihoz, de ez nem baj.

2013. máj. 7. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2013. máj. 7. 15:15
 16/18 A kérdező kommentje:

most értünk haza az orvostól!

Azt mondta tuti nem tejallergia, mert ahhoz későn jelentkezne ez a tünet.. 3 és fél hónapos a babám!

Holnap adunk le székletmintát az ÁNTSZ-nél, ő campylobacter fertőzésre gondol, kaptunk rá gyógyszert, de tuti eredmény csak jövőhéten lesz!

2013. máj. 7. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én babámnak három hónaposan jelentkeztek a tehéntej allergia tünetei. Én nem zárnám ki.
2013. máj. 7. 16:42
 18/18 A kérdező kommentje:
remélem, igaza lesz a dokinak.. inkább ez, mint a tejallergia.. :/
2013. máj. 8. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!