Segítség! Reggel a 2. széklete véres volt a babámnak? Mi lehet a baj?
nincs hasmenése, naponta többször kakál, és nem hígabb neki az átlagnál, és nem is bogyós, olyan, mint eddig.
és most áztattam be a ruciját, mert először, amikor kakált, kijött a peliből, és most néztem, hogy már az is véres volt neki :( csak a ruciján volt már.. :(
A tejtermék allergiánál, mindegy, hogy 2 kortyot, 2 dl-t vagy 2 litert fogyasztasz. Az mekkora baromság, hogy nem fogyasztasz tejet, tejterméket elmegy a tejed, de jót röhögtem ezen :) akkor a 10 hónapos fiam 9 hónapja csak a levegőt szívja belőlem vagy mi????Mivel ekcémás volt, semmilyen tejes cuccot nem ehetek :) és be is tartom, rengeteg tejem van, gondolom akkor ezek után fog majd elmenni :) hahahaha
Amúgy nagyon valószínű, hogy olyat ettél, amire érzékeny, lehetnek nyálkahártya darabkák a székletben, ha nem tartós, nincs hasmenése, jó kedvű és nem lázas, nem lesz baj, csak tedd gyakran cicire, ha elkapott valamit, az anyatej a legjobb, az ellenanyagok miatt. Gondolom csak kevés véres csík volt benne. Menjetek dokihoz, de ez nem baj.
most értünk haza az orvostól!
Azt mondta tuti nem tejallergia, mert ahhoz későn jelentkezne ez a tünet.. 3 és fél hónapos a babám!
Holnap adunk le székletmintát az ÁNTSZ-nél, ő campylobacter fertőzésre gondol, kaptunk rá gyógyszert, de tuti eredmény csak jövőhéten lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!