Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babámnak két napja...

3 hónapos babámnak két napja elég bűzös a széklete. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
3 hónapos kisfiúról van szó. Alapvetően anyatejes, egyetlen étkezés felét szoktuk bepótolni tápszerrel, mert estére már kevesebb a tejem és nem elég neki. Eddig kakilt napi 3-szor, most pár napja már csak napi egyszer kakil, de az nagyon büdös. Emésztési probléma lenne? Nem hinném, hogy én ettem olyat, nem ettem semmi különöset. Vagy attól hogy napi egyszer kakil van ez? Két hete beteg volt (hörghurut), akkor sokat fogyott, most rohamosan elkezdett visszaszedni.
2013. márc. 4. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van változás a széklet állagában nagyon habos, véres, vizes hasmenéses akkor gond van, de egyébként a tápszer miatt lehet hogy kicsit kellemetlen szagú, de ha nagyon bűzös vidd el orvoshoz
2013. márc. 4. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Az állaga, színe szerintem teljesen normális. Az adag az nagyon nagy. Ahogy mondani szoktam: pelenkát betöltő mennyiség.
2013. márc. 4. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy buta kérdés, de lehet hasmenéses a napi egy széklet is?
2013. márc. 4. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
a hörgőhurut miatt kapott antibiotikumot? az megváltoztatja a bélflórát, esetleg egy kis normaflort adj neki ha van otthon
2013. márc. 4. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
KOnkrétan antibiotikumot nem kapott, de többféle gyógyszert, mivel kórházban is voltunk. PRotexin restoret vettünk mint probiotikumot. Tegnap elkezdtük szedni.
2013. márc. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!