Csinálja ezt más gyerek is?
Figyelt kérdés
13 hónapos és napjában úgy 5000szer kinyitja a tv állványon lévő vitrint amiben mediabox van amit persze kikapcsol...számtalanszor magyaráztam el,hogy nem szabad.tudom hogy érti mert mikor kimegyek és hallom hogy nyílik a vitrin akkor mikor benyitok eliszkol onnan.kezére csaptam már olyankor rámmosolyog és próbál megbékíteni.kiabáltam már ezért vele.kb 5 perc múlva kezdi előlről.minden másban szófogadó jófej baba csak ezzel őrjít meg.konkrétan kiröhög mikor rácsapok a kezére ezért (miután 100szor elmondtam szépen csúnyán)mit tehetnék?2013. máj. 6. 15:44
11/14 anonim válasza:
Nálunk a biztonsági nyitásgátló csodát tett!!! Kb 2szer még próbálkozott, rájött hogy már nem lehet kinyitni, és nem is érdekelte tovább!
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :) ideiglenesen leukoplastot tettem rá.jó csúnya,de így ahogy mondod,2szer megpróbálta azóta a környékén se volt :)
2013. máj. 6. 18:30
13/14 anonim válasza:
Akkor minek kezded keresni a helyét? :)
14/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! ha megnézed a válaszok idejét,rájöhetsz,hogy akkor kerestem délután,aztán mivel leesett hogy máshová nem lehet tenni így kénytelen voltam ezt a megoldást választani.te most komolyan nem bántani akarlak de tényleg ilyen hülye vagy?
2013. máj. 6. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!