Az a keresztje hogy második gyerek?
Jesszus. NEM! Még ilyet....2013 van! Gondolod azért sír, mert ő a második?? Ezt ő nem tudhatja. Azt sem tudja, hogy mennyi lenne a ráfordított időd ha nem lenne a tesója...MÉG CSAK 10 hetes!
Nyilván van valami baja, valami bántja, fáj a hasa, éhes, fáradt...
A kórházi napok nem nagyon számítanak. A baba épp csak megszületett, piheni ő is a születési fáradalmakat. Ilyenkor minden gyermek nyugodtabb, csendesebb. Ne abból indulj ki, hogy ott mi volt.
Össze kell szokniuk/szoknotok. Októberben született a kislányom, a kisfiam 5 éves. Direkt ekkora a különbség, hagyni akartam a nagynak időt, amíg csak az övé vagyok.
Nekünk kb. a 3-4. hónapra állt be a rendünk, addig én is nyűgösebb voltam, nem tudtam megfelelni mindkét gyerek elvárásainak.
Most már igazi csapat vagyunk, a nagy imádja a húgát, ő is türelmesebb lett.
A kicsi meg ezt szokta meg, tehát nem érezhet különbséget, hogy mi lenne, ha nem ő lenne a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!