Csinálja ezt más gyerek is?
Figyelt kérdés
13 hónapos és napjában úgy 5000szer kinyitja a tv állványon lévő vitrint amiben mediabox van amit persze kikapcsol...számtalanszor magyaráztam el,hogy nem szabad.tudom hogy érti mert mikor kimegyek és hallom hogy nyílik a vitrin akkor mikor benyitok eliszkol onnan.kezére csaptam már olyankor rámmosolyog és próbál megbékíteni.kiabáltam már ezért vele.kb 5 perc múlva kezdi előlről.minden másban szófogadó jófej baba csak ezzel őrjít meg.konkrétan kiröhög mikor rácsapok a kezére ezért (miután 100szor elmondtam szépen csúnyán)mit tehetnék?2013. máj. 6. 15:44
1/14 anonim válasza:
Nem kell csapkodni. Majd elhagyja, ha megunja. Az én lányom is feszt a dvd-t meg a hifit kapcsolgatta, mert ott világított a kis pontocska. Sose foglalkoztam vele, elég hamar leszokott róla. Ha már nem újdonság és nem kihívás, akkor el fogja hagyni. De amíg foglalkozol vele, addig kihívás lesz.
2/14 anonim válasza:
pontosan, ha nem tiltod, nem lesz érdekes és keres magának más játékot
3/14 A kérdező kommentje:
már az a rész is megvolt hogy úgy tettem mint akit nem érdekel.kb 4 hónapja csinálja ezt.és rohadt unalmas 5 percenként visszaállítani az összes tv csatornát...
2013. máj. 6. 15:50
4/14 anonim válasza:
Akkor meg tegyél valamit a vitrin elé, hogy ne tudja kinyitni.
5/14 anonim válasza:
a.) akkor kihúzod a konnektorból, nem világít, unalmassá válik, hiszen semmi nem történik attól, hogy nyomkodja
a csatornák meg a helyükön maradnak
b.) máshová rakjátok a mediaboxot, ahol nem éri el a gyerek
6/14 A kérdező kommentje:
köszi ez hasznos el is kezdem keresni a helyét
2013. máj. 6. 15:56
7/14 anonim válasza:
Lehet venni ilyen kinyitásgátlót is.
8/14 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom, de frankón nem jutott eszedbe más helyet keresni a boxnak 4 hónap alatt?
10/14 A kérdező kommentje:
hát képzeld nem az agyi kapacitásommal van a gond,hanem a falból jövő kébellel.ha fejre állok se tudom máshová tenni ugyanis kb 1m a zsinórja és csak ide tudom dugni az egész szobában nincs máshol kábel kimenet!
2013. máj. 6. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!