Akinek többemberes babája van\volt hogy alakult a viselkedése a későbbiekben,1-2-3 éves kora körül?
Lányom megmaradt érzékenynek, és emellett már most nagy a szája, simán visszadumál.
De ez cseppet sem zavar már, ahhoz képest, hogy baba korában napi 12 órát üvöltött végig! Úgy 7 hónapos koráig csinálta ezt, de nagyjából másfél éves koráig sírt úgy, hogy sokszor nem vett levegőt...
Most 3 éves és jó gyerek, kedves, bújós, szóval teljesen más már minden, mint ici-pici korában.
Most azt mondom, hogy igen, pont ilyen gyerekre vágytam. Babakorában viszont szívesen "lecseréltem" volna. :)
Félre ne érts, akkor is imádtam, de lógott a belem az aggódástól, a fáradtságtól és a tehetetlenségtől. Na, ennek ma nyoma sincs. Imádnivaló, nagyszájú kicsi lány lett, teli érzelmekkel, szeretettel. Jó fej a csajszi! :)
fiam babának katasztrófa volt: csak akkor nem üvöltött, ha épp tele volt a szája szopival.
amitó felfedezi a világot, egyre jobb a helyzet, 4 hós korától már voltak nyugodt fél óráink, 6 hótól 1-2óra is eltelt nyugiban. most 1 éves, és van olyan nap is, hogy "hangját sem hallani", csak a gügyögést, burrogást, kacagást! olyan jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!