Nyaraláskor hogyan vittetek konzervet a babátoknak repülőút során?
szia,
egyszerűbb lenne beruházni egy botmixerre, és helyben megoldani a pépesítést
egyébként az ilyen szállodákban van baba kaja is, max külön kell szólni
nekünk legalább is biztosítottak bébipapit, volt konzerv is: Hipp, és még valami ismeretlen dolog, aminek a neve nem jut eszembe
nyáron volt 2 éve
Egy nap 6 kisüveges kaját bevág a 8 hónapos babád és még napi 2szer szopizik is???? Ejha:-)
Szerintem lesz a szállodában babakaja, de hívd fel az utazási irodát és érdeklődj, mivel 10-15 üveges kaján kívül többet nem fogsz tudni felvinni a gépre.
Gondolom gyümi ott is va, meg zöldség, a botmixert meg mindenképp vidd!!
6 üveg kaja az majdnem 1000g, ennyit még én sem eszem meg egy nap....:-?
én szombaton megyek spanyolorszába, összesen 3 (azaz három) üveg bébiételt veszek, a többit ott kint megvesszük a boltban. ott a nestlének vannak nagyon jó cuccai, sokkal nagyobb a választék, mint itthon.
nézz szét adott ország oldalain, hipp, nestlé, milupa, biztosan lehet kapni.
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! Én is sokallom, hogy ennyit eszik, mert a többi gyerekhez képest valóban sok, de igen, megeszik 6 bébikonzervnyit és nem is kövér :), 70 cm és 8 kg... Viszont mivel 6 hónaposan felállt, mára kapaszkodva megy és egész álló nap mozog, napközben összesen 1 órát alszik.. Tehát lemozogja... Megnézem a honlapokat, a szállodában az a gond a botmixerrel, hogy ki nem vihetem az étteremből az ételt, azt meg nem tudom, be tudom-e valahova dugni a botmixerünket... Remélem igen, mert én sem tudom hogyan oldjam így meg...
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!