Sajnos az én Fiam is 5 hónaposan nőtte ki:o( Voltak dolgok, amik enyhítették, de megszűntetni nem tudták. Folyamatosan adtuk a BioGaia-t, a BabyCalm-ot és iszonyatosan figyeltem, hogy mit eszem. Nem ehettem egyáltalán tejterméket (kivéve a nagyon kemény sajtokat és a túrót), krumplit, tököt, paprikát, kukoricát, narancsot, citromot, kivit, savanyúságot, káposztát, karalábét, kelt... Ezeket sajnos ki kellett tapasztalnom.
Ami még enyhítette a fájdalmat a pocak hajszárítózása volt . A meleg jót tett a pocaknak, a hangja pedig megnyugtatta.
Kitartás!!!!!
5 hónapos és ha valami olyat eszek még mindig megfájdul a hasa. Ha rendesen odafigyelek, nem eszek tejet paradicsomos dolgokat stb akkor már nem fáj neki. Kb 3-3,5 hónapos kora óta. Addig folyamatosan fájt neki.
Minden cseppet kipróbáltunk semmi nem segített. Ami segített az a hason altatás, egyértelműen az sokat javított a dolgon.
Szia!
A fiam 3 hónapos, míg a lányom 2,5 hónapos koráig volt hasfájós. Mindkettő kb. 2 hónapot tartott. A fiamnak fájt jobban.
Nekünk ami bevált a hajszárító volt. Semmi más (étkezésre odafigyelés, Espumisan, masszírozás/torna, hasonfogás, hasonlét) nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!