Tejpépet egy nap hányszor adhatok a Törpének? És melyik napszakban érdemes?
Születése óta tápszeres a babám. Elmúltunk 4 hónaposak, és finoman megkezdtük a hozzátáplálást. A gyümölcspürékért nem nagyon rajong, de megeszegeti, a tejpépet viszont egyenesen imádja. Ma reggelire kapott, és érdekes módon következő evésnél nem akarta megenni a tászert.
Nem tudom mi lehetett az oka, de el akarom kerülni, hogy a viszonylag édes tejpép miatt ne egye meg a tápit, mert hát ugye az nem édes.
Gondoltam, csak este, utolsó evésre adnék neki pépet, mert laktató is, így talán jobban elaludna.
Ti hogy csináltátok?
Szia!A dobozon található tájékoztatón az szerepel,hogy napi 1-2 alkalommal adható tejpép,márkától függetlenül.
Ha nem bántotta a pocakját,adhatod este,mert tényeg laktatóbb,mint a tápszer.Na igen és sokkal édesebb nála :) de nem hiszem,hogy emiatt leszokna a tápszerről.
Én tízóraira szoktam adni a kisfiamnak,délelőtt könnyebb kanalazni :).Az esti "etetőszékezés" macerásabb és ő is fáradt már olyankor,így jobbnak láttam,ha napközben eszik tejpépet.Üdv!
én 5hónapos kora óta adom neki,vacsorára.fürdik,és utána annyira "magához tér" hogy be tudja kanalazni.nekünk először a hipp gyümölcsös vált be,majd nagyon szerette a nestle sztracsatellásat,most DM babyloves banánosat eszi.
Tényleg laktatóbb.Amíg szopizott,addig azért mindig megkínáltam cicivel,mióta nem,azóta vizet,gyümilevet iszik utána.
viszont mivel laktatóbb,szomjas lehet majd tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!