Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépet egy nap hányszor...

Tejpépet egy nap hányszor adhatok a Törpének? És melyik napszakban érdemes?

Figyelt kérdés

Születése óta tápszeres a babám. Elmúltunk 4 hónaposak, és finoman megkezdtük a hozzátáplálást. A gyümölcspürékért nem nagyon rajong, de megeszegeti, a tejpépet viszont egyenesen imádja. Ma reggelire kapott, és érdekes módon következő evésnél nem akarta megenni a tászert.

Nem tudom mi lehetett az oka, de el akarom kerülni, hogy a viszonylag édes tejpép miatt ne egye meg a tápit, mert hát ugye az nem édes.

Gondoltam, csak este, utolsó evésre adnék neki pépet, mert laktató is, így talán jobban elaludna.

Ti hogy csináltátok?

2009. szept. 28. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!A dobozon található tájékoztatón az szerepel,hogy napi 1-2 alkalommal adható tejpép,márkától függetlenül.

Ha nem bántotta a pocakját,adhatod este,mert tényeg laktatóbb,mint a tápszer.Na igen és sokkal édesebb nála :) de nem hiszem,hogy emiatt leszokna a tápszerről.

Én tízóraira szoktam adni a kisfiamnak,délelőtt könnyebb kanalazni :).Az esti "etetőszékezés" macerásabb és ő is fáradt már olyankor,így jobbnak láttam,ha napközben eszik tejpépet.Üdv!

2009. szept. 28. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

én 5hónapos kora óta adom neki,vacsorára.fürdik,és utána annyira "magához tér" hogy be tudja kanalazni.nekünk először a hipp gyümölcsös vált be,majd nagyon szerette a nestle sztracsatellásat,most DM babyloves banánosat eszi.

Tényleg laktatóbb.Amíg szopizott,addig azért mindig megkínáltam cicivel,mióta nem,azóta vizet,gyümilevet iszik utána.

viszont mivel laktatóbb,szomjas lehet majd tőle.

2009. szept. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!