Milyen napszakban mit adjak neki enni? Hozzátáplálás kezdete?
Figyelt kérdés
Most kezdtük a hozzátáplálást, reggelre anyatejet kap, utána 9-10 körül eddig almapépet kapott. A további étkezésekre tápszert. Most szeretném bevezetni a burgonyát, Ugyan úgy reggel adjam neki vagy inkább délután? Ha reggel adom neki, akkor csak pár kanállal és kész, annak ellenére, hogy almából már egy rendes adaggal eszik? Vagy keverjem össze? Vagy délután egy külön étkezésre vezessem be? Ti hogy csináltátok?2011. ápr. 26. 13:26
1/2 anonim válasza:
ebédet kell kiváltani te is ebédre eszel krumplit nem reggelire.
nekem reggel eszik tápot még aztán ha korán kel akkor kap gyümit tízóraira ha 8 után akkor csak ebédet délben. aztán délután 3-4 körül kap gyümölcsöt max egy kis kekszet reszelek bele aztán vacsira tejpépet majd a lefekvéshez tápszert.
én is így kezdtem, majd ebédet kezdtem neki adni, persze mindig egy kanállal többet és így mellette még tápot is kapott. aztán mikor nem akart enni mert pl 8-9 között reggelizet akkor elhagytam az uzsit, így délkörül mindig eszik és elmaradt a táp aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!