Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyolc hónaposan 6840gr és...

Nyolc hónaposan 6840gr és 68cm kevés?

Figyelt kérdés
A védőnő nem mondta,hogy kevés lenne,de a házi orvosom szerint kicsit kevés a súlya. Még elférne rajta egy kiló. 2700gr volt a születési súlya.
2013. máj. 3. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, nyugi. Ha kicsi, ha nagy, mindenképp találnak aggódni valót a súlyával kapcsolatosan!

A lányom 2210 grammal jött haza a kh-ból és 49 centivel. Icipici volt és vékonyka, mindenhonnan jött a sápítozás, hogy jujjdepicinemleszebbőlbaj???? Másfél óránként szopott éjjel-nappal egészen három hós koráig, addigra be is érte a nagykönyvi átlag alsó határát súlyra és hosszra is. Mostmár 4,5 éves, még mindig a korcsoportos átlag alsó határán van a magasság tekintetében, és vékonyka is, de ő ilyen és kész. az apja is vékony ember... és különben is, a lányom észben nagy, oda állt kétszer sorba, nem izmokért, mint az öccse, ő meg ugyanis a másik véglet. Átlag súllyal 3400 grammal született, de 61 centivel. eleve kicsik voltak rá az 56-os holmik, hazajöttünk a kh-ból, a gyerek szopott mint a gép, órási mennyiségeket, hízott-nőtt is ennek megfelelően eléggyors ütemben, mindenhonnan azt kaptam, hogy jujjdeóriásinemleszebbőlbaj???? Nem lett, jelentem :) azon kívül, hogy fél évesen akkora volt mint az 1 évesek, egy évesen mint a 2 évesek és két évesen mint a 3 évesek, nem lett. Most három éves és simán akkora mint az 4,5-5 évesek. És színizom, kockás a hasa és egy fél kiskörömnyi háj nincs rajta kétéves kora óta... De ennél nagyobb baja sose legyen az életben! :)

2013. máj. 3. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom 2750gr és 49cm-vel született,most 9,5 hónaposan 6700gramm és 71cm.Sajnos nem tudok mit csinálni,elfogadtam olyannak amilyen.Szerencsére vidám,jó kedélyű baba.Nem egy jó evő és sajnos a fogzás őt is nagyon megviseli,akkor szinte semmit nem eszik.:(
2013. máj. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!