Szerintem a születési súlyához annyira nem kevés, mert mindig azt mondják fél éves korra kell dupláznia, és akkor 6 hónaposan kellett elvileg olyan 5400 gramm körülinek lennie.
Nekem meg mindig azt mondták a lányomra hogy sok a súlya. 2750 grammal született 8 hónaposan 8900 gramm volt. Azt mondták a születési súlyához sok!
2013. máj. 3. 13:06
4/12 anonim válasza:
Kislányom 5 hónaposan volt 6200 gr, de ő 3510 -zel született, majdnem egy kilóval többel. 8 hónaposan 8000 gr volt.Persze elférne rajta még egy kiló, vagy még 2 is, de ő ekkora és kész. Gondolom nem éhezteted és adsz már zöldséget, gyümölcsöt is.
2013. máj. 3. 13:07
5/12 anonim válasza:
hát nem nagy baba az tuti.
Itt egy táblázat, itt látszik mi a minimum maximum az elsö pár évben.
de szerintem a doki sem csinál nagy ügyet belöle, mert centiben is aprócska, és kicsinek is született. ha ti is kicsi emberek vagytok, akkor ne várjatok el egy óriás bébit.
2013. máj. 3. 13:09
6/12 anonim válasza:
ha egészséges, akkor mit számit ez? Semmit. Fő, hogy boldog és elégedett baba legyen. Mindenki más. Ő is egy kis egyéniség, nem szabad a táblázatokat nézni.
2013. máj. 3. 13:18
7/12 anonim válasza:
Születésihez viszonyítva még belefér. Főleg ha lány. (azt nem írtad.)Meg főleg, ha nektek (vagy valamelyikőtöknek) is hasonlóak az adottságaitok Apukával.
2013. máj. 3. 13:19
8/12 anonim válasza:
én a másik tábort erősítem,túl dundi,túl nagy volt mindkét lányom,az emberek ezt sem hagyják szó nélkül,ne foglalkozz senkivel,ne foglalkozz táblázatokkal,átlaggal,minden gyerek más,ha eleven,jókedvű,vidám,akkor úgy van jól a súlya,magassága,ahogy van,majd alakul! Nagyobb lányom 9hónapig hordta ugyanazt a ruhaméretet,kivették az orrmanduláját,1hónap alatt nőtt 8cmt és sovány lett,azelőtt 2évig meg pufók.Hallgass az anyai megérzéseidre!
2013. máj. 3. 13:20
9/12 A kérdező kommentje:
Igen,az kimaradt,hogy kislány.Amúgy már eszik sokfélét,bár inkább az üveges bébiételeket szereti.Tízóraira gyümölcs,keksszel,vagy tejpép,mikor mi.A védőnő tanácsára már kiváltottuk a délutáni étkezésnél is a tápszert.Így azt már csak kétszer kap.Egyébként mosolygós,vidám baba,most a fogzás viseli meg,azóta étvágytalanabb is.Bár eddig se vitte túlzásba az evést :)
2013. máj. 3. 13:24
10/12 anonim válasza:
Az èn kisfiam kereken 3 kg-mal szuletett 1 èvesen volt 8400g ès 72cm, de minden hònapban hìzik kb 400g-ot. Most 13 hònapos 8900g ès 74cm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!