Lehet, hogy hülye kérdés, de túl korai még 15 hónaposan a bili bevezetése? Többi lenn
Lehet lepontozni!!!
Nem volt egész 8 hós a fiam mikor elkezdtem a biliztetést. Most 9 hós, azóta folyamatosan csak a bilibe kakil és sokszor bele is pisil, így pl. napi 4 pelus helyett 2 fogy. És bármennyire is hihetetlen, de jelez, ha kakilnia kell.
Úgyhogy az én véleményem szerint megpróbálhatod!
Több, mint valószínű, hogy azért fognak lepontozni, mert ilyen korban mindenki azt mondja, hogy nem érett még rá! A védőnő pl mondta, hogy 1 éves korban alakulnak ki a záróizmok és addig nem tudja tartani, de valahogy ő mégis képes rá. :) Amire én nagyon büszke is vagyok. Elsősorban nem a szobatisztaságra megy a dolog, mert azt tudom, hogy még odébb van, hanem, hogy így a felére csökkent a pelusok száma és nem bűzölögnek a lakásban.
Sok sikert nektek! :)
Így van! :)
Köszönöm, hogy te legalább nem nézel le emiatt! :)
Igazából annyi a lényeg, hogy soha ne tűnjön erőltetésnek a dolog, mert akkor a visszájára sülhet el.
De próbát tenni lehet, és meglátod mennyire vevő rá.
Lányomnak először 16 hónaposan mutattam meg a bilit, bele is pisilt, de úgy megijedt a "végeredménytől", hogy utána messziről kerülte a bilit. De szerencsére nem volt utána vele baja, később jobban érdekelte, és már nem ijedt meg, úgyhogy 20 hónaposan szobatiszta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!