Szerintetek van olyan hogy korai?
Figyelt kérdés
kisbabám 2.5honapos .ahogy hasra teszem rögtön a hátára fordul,a védönő szerint ez korai.mi az hogy korai?2013. ápr. 19. 12:02
1/13 anonim válasza:
Nem rossz értelemben. Korán meg tudja csinálni, mert ebben a korban még a legtöbb baba csak rugdalózni, meg kinyomni magát tudja. Semmi baj nincs abban, hogy tudja, de te ne erőltesd, ha ő akarja, csinálja :)
2/13 anonim válasza:
Ebből kifolyólag a babád mindent előbb fog csinálni, mint az átlag, de az nem baj! Csak ne túl korán kezdjen majd el felállni, mert az elvileg nem jó!
3/13 A kérdező kommentje:
persze hogy nem eröltetem,hasra azért teszem mert ugyebár erösődni kell ,de kis huncut rögtön megfordul.ebben az a pláne hogy a védőnő is ezt javasolta :):)
2013. ápr. 19. 12:09
4/13 anonim válasza:
nekem 3 gyermekem van.első babám már 6 hónaposan felált,8 hónaposan elindult.Második már 11 hónaposan indult el,a harmadik pedig 14 hónaposan.Minden gyerek más.Sem jobb,sem rosszabb.Valamelyik hamar jár késöbb beszél,vagy fordítva.
5/13 anonim válasza:
persze mert a védőnők megtanulták a szakkönyvből 1968-ban hogy a baba 4 hónapos korában fordul meg.ha hamarabb az korai,ha később,akkor le van maradva....
egyébként viccet félretéve sztem arra utalhatott a védőnő,hogy azok a babák akik hamarabb fordulnak,lehetséges náluk valamilyen izomfeszesség,vagy ellenkező esetben túlzott lazaság.de attól hogy megfordult,ez még egyáltalán nem biztos...
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm...utolsó azt az ortopédián észrevennék ugye?
2013. ápr. 19. 12:30
7/13 anonim válasza:
nem tudom sajnos.az én kisfiamnak le voltak tapadva az izmai,és Dévény tornász vette észre.de 5 torna után már nem is kellett többet mennünk.Ha aggódsz vidd el megmutatni biztos ami biztos,de annak lennének jelei ha ilyesmi lenne.az enyém sokszor kifliben feküdt,az lett gyanús.
itt le vannak írva a jelek.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. ápr. 19. 12:46
9/13 anonim válasza:
Igen,a korai fordulásnak szokták emlegetni az izmok feszességét,de természetesen nem biztos,hogy nálatok ez van.
10/13 anonim válasza:
vagy feszes. nálunk is ez volt, három hetesen megfordult. gyógytornára járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!