Szerintetek van olyan hogy korai?
Szia. Szerintem ne aggódj. Az én kisfiam 2 hónaposan fordult először hasról hátra könyöklésből, rá két hétre simán hasról is ment. Látszik rajta, hogy tudatos, mert abban a két hétben mindenáron kereste a módszert, hogy hogyan tudna átbillenni. 3, 5 fél hónaposan már hátról is ment neki hasra. Szóval nem hiszem, hogy baja lenne, azért tud így forgolódni. Most 4 hónapos, és pont ma jött rá, hogy haladni is tud így, ha fordulva megy :) Nagyon aranyos volt.
Szóval szerintem ne aggódj, vannak babák, akik korán csinálnak mindent. Ja, és anyukám mondta, hogy én is 2 hónaposan fordultam meg először, szóval látszik, hogy az én babám :). És nekem sincs semmi bajom. 5 hónaposan ültem, másztam, 6 hósan felálltam és 10 hónaposan magamtól, kapaszkodás nélkül mentem. Ha kisfiam így folytatja, ő is így fog. Nem kell aggódni! Most nekem is csak bogarat raktatok a fülembe, hogy baj van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!