Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki teljes egészében mellőzte a cumis üveget? Csak ciciből majd későbbiekben csak pohárbol itatta gyermekét?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek,azért fogalmaztam úgy hogy "úgy alakult"!:D Vettem cumis üveget én is mert "alapfelszerelésnek" gondoltam babás házban,de nem használtuk sohasem.Másfél éves koruk után pedig már tudatosan,nem adtam inni csak pohárból.
2013. máj. 3. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk így volt, soha nem volt belőle gond. Ha el kellett mennem valahová, és nem értem haza, akkor pohárból kapta a lefejt tejet. Cumizni sem cumizott soha. Most 1 éves, már nem szopik, csak pohárból iszik, ha megyünk valahová, akkor pedig csőrös itatópohárból.
2013. máj. 3. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, sosem volt rá szükségünk. Nekünk is volt azért cumisüvegünk, de eleinte féltem, hogy cumizavaros lesz azért nem adtam neki, aztán már nem is kellett mert csak szopizott.

Most másfél éves, még szopizik is, de azon kívül inni csak vizet fogad el, és szépen tud pohárból inni. Szokott szívószálas itatóból vagy néha csőrös itatóból is inni, de a rendes pohár az sokkal "érdekesebb", úgyhogy most abból szívesebben iszik.

Azért is adok neki mostanában inkább rendes pohárból, mert úgy többet megiszik, a többibe csak beleszív, aztán eltolja, mert abból már "unicsi" inni.

Néha oda is adom a kezébe a poharat (eleinte a kádban gyakoroltunk fürdésnél), de azért párszor leönti magát meg bohóckodik vele (pl. belemossa a kezét :) ).

2013. máj. 3. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
8as 3as vagyok értem én hogy igyekszik az ember 2szopi között intézni a dolgait az én lányom is csak cicizik,de pl.mikor az anyaságit intéztem az sajnos több időt vett igénybe így cumisüvegből evett a babám
2013. máj. 3. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi sem adtunk cumit, cumisuveget. Mikor ugy alakult, masnak kellett a lefejt anyatejet odaadno, kiskanallal adta, kb. 1szer volt erre szukseg. Viszont csoros tanulopoharat vettem, de nagypn hamar megtanult poharbol inni.
2013. máj. 3. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, de nem önszántamból nem adtam neki, hanem a világért sem akarta elfogadni soha se a cumisüveget, se a cumit.
2013. máj. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!