1 évesem iszonyat hisztis. Nem korai még? Már az idegeim kivannak! Többi lent!
Figyelt kérdés
Egy nap iszonyat sokat hisztizik,apró dolgokért,ma volt,hogy pl nem engedtem ki az előszobába,mert hideg a kő és ne játszon ott,olyan hiszit levágott,hogy csak néztem.Ilyenkor harap(néha a saját kezébe. :( ),teljesen nincs észnél,jó 10 percig is eltart,és megnyugtatni sem tudom,mert nem engedi,csavarodik ki a kezemből. A pelenkázás is rémálom! Le akar mászni,fordul le róla,én meg ugye erősebben megfogom,hogy nehogy leessen...
Segítségem semmi!! A férjem reggel elmegy és éjjel jön haza ha dolgozik. :( Tud valaki tanácsolni valamit?
2013. máj. 2. 21:19
11/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.Alig várom a dackorszakot. :)) Ma már reggel hisztivel kezdtük,mert nem kapta meg elég gyorsan a reggelijét. az a baj a földön és ágyon pelusozással,hogy nem tudom kivitelezni,mert még le sem fektettem már fordul és szökik el,hiába könyörgök Neki. a pelenkázón meg ugye nem tud elmenni sehova... Remélem azért idővel jobb lesz.
2013. máj. 3. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!