El mernétek menni egy másfél éves gyerkőccel,1 hétre Hévízre?
10:17-es vagyok
Mi nyáron kis suzukival voltunk nyaralni, volt tetőbox fent, bepréselődtünk akocsiba és indulás.
Sok cucc felesleges, kaját, pelekát helyben is lehet venni.
Amikor hosszú hétvégén voltunk nemrég, a babkocsit is feleslegesen vittük, mert kirándulgattunk és baba kenguruban volt.
A pnazióban meg volt etetőszék, igez ő még nem eszik velünk, de abban ült amíg mi ettünk.
Szia! Sokat számít az is, hogy hová mentek? Szállodába, panzióba, vagy magánházba.
Legtöbb szállodában van utazóágy, etetőszék, stb.
Mi panzióban voltunk nyáron a 6 hónapos kislánnyal Hévízen. Ott is volt utazóágy, mikró, semmi gondunk nem volt.
C3 citroenünk van, mi is vittük a babakocsit, kaját, pelenkát ott vettünk neki a DM-be. Felesleges cuccokat ne vigyél, forróság már biztos nem lesz, szerintem melegebb ruhákat csomagolj inkább.
Nagyon irigyellek, imádjuk Hévizet.
Nehogy kihagyjátok. Hévíz király hely. Anyumék ott laknak mellette, rengeteg a látnivaló, a Balaton Ősszel is gyönyörű, az én lányom imád ott lenni(szintén másfél éves), szerintem a fiad is odáig lesz. Mi is 200 km-re lakunk a kiscsaj szintén utál az ülésbe lenni, így akkor megyünk, mikor alvásidő van. 2 óra alatt ott lehet lenni, azt szinte végigalussza. A cuccok meg csak beférnek. Mi egy 17 éves Mitsubisivel szotunk anyuékhoz utazni hetekre. Ez nem lehet akdály.
MENJETEK!!!!!!
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!