Mernétek egy éves babának netröl szandált rendelni?
Csak akkor, ha tudom, hogy abból a márkából az x méret biztosan jó lesz - pl. már volt olyan fajta cipőnk, szóval bevált márkájúnál igen.
Amúgy nem, mert cipőt szerintem próbálással szabad csak venni. Én például rengeteg fajtát fel kell, hogy próbáljak kisfiamra, mert nagyon magas a lábfeje, van olyan cipő, amit fel se tudtam adni a lábára, egyszerűen nem fért bele, hiába lett volna jó hosszra.
Többet is rendeltem már külföldről.
6,5 hós.
És a 6,5 hós már jár?
Mert tutyiból, kocsi cipőből persze, hogy rendelnék, de mikor már jár, akkor nem!
Egy járó babának soha nem rendelnék próba nélkül cipőt. CSak úgy mint az első, ha már volt olyan cipője, és tudom, hogy ez a fajta jó a lábára.
én nem mernék próba nélkül. pedig már annyi szép cipellőt láttam a netről.
Bár, egy azonos márkából, aminek tudom a számozása stimmel, annál megkockáztatnám:)
10.23-as vagyok!
ebay.com vagy ebay.co.uk
Van olyan amit küldenek ide is.
Eddig csak kocsicipőt rendeltem,de tegnap óta lépeget ha fogom a kezét,szóval újra cipő után kell néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!