Fókázás is kúszás?
Figyelt kérdés
Vasárnap lesz 6 hónapos a kislányunk, és napok óta halad előre úgy, hogy feltolja a popóját, és előre tolja magát, de a keze a mellkasa alatt marad. Halad így előre akár 2 testhosszt is. Ez mi lenne?2013. máj. 1. 19:10
1/5 anonim válasza:
Hát ezt a hölgyeménytől kellene megkérdezni :) Ne aggódj, biztos csak ismerkedik a mozgolódással. Amikor el kezd kúszni, azt észre fogod venni, az egyértelmű lesz.
2/5 anonim válasza:
ez nem a szabályos kúszás, ez vmi egyedi mozgásforma.
a kúszás az az, hogy könyökön, és hason megy előre, közben a lábaival is teper, mint egy kommandós.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam vasárnap volt 6hónapos és ugyanígy halad előre es oldalra is :-)
A'kiszemelt tárgyhoz mindig odaér de a kezë ugymond nem hasznalja
4/5 anonim válasza:
Bocs az off-ért, csak olvasom a sztorikat, elképzelem és hangosan röhögök :) Aranyosak lehetnek, csináljatok videót mindenképp, mert ez a mozgás nem tart sokáig!
5/5 A kérdező kommentje:
Csinálnék én videót, de ha meghallja a fényképezőgép tokjának a tépőzárját megszeppen. :) Valahogy feszélyezi a gép. Úgy szoktam, hogy kimegyek a szobából, ott veszem elő a gépet, és mikor nem látja, akkor leteszem a polcra, hogy vegye amit csinál. :)
Amúgy tényleg nagyon cuki, ahogy küzd! :) Van, hogy beszorul a keze a mellkasa alá, és "pofára esik".
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 1. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!