Ez most kúszás mászás vagy még semmi? Videó lent
Édes kis mókus!
Ez már kúszás a javából, csak szegény azon a kis helyen, puha ágyon nem halad semerre!
Tegyetek habtapit, takarót a földre, jön a jó idő, és ott gyakorlatozhat kedvére.
Mennyi idős?
5,5 hónapos de ezt már 2 hete csinálja csak nem tudtam hogy most ez mi is akar lenni :)
mert a kezét nem nagyon használja ami a videón is látszik és nem a játékaihoz megy hanem oda ahova pont akar
hiába teszek játékot elé az nem érdekli :) :S
Jaj, annyira édes!!!
Ez már kúszás lesz, az én kisfiam is így kezdte 5 hónaposan.
Én nem nevezném "klasszikus kúszásnak", de haladni tud, és ez a lényeg. Inkább forog, meg "nyomakodik".
Legkisebb gyerekem pont ilyeneket csinált, aztán egyből mászásra váltott. Pacizni (=kutyázni) nem szokott?
Abban egyet értek elsővel, hogy keményebb felületre kellene tenni, vagy az ágy is jó lehet, de az ilyen gyűrődős takarókat le kellene venni.
Olyat szokott csinalni,hogy maga alá húzza a lábait a popóját felemeli és egy-kettőt rugózik de a kis keze meg teljesen a földön van,nem nyomja ki a mellkasát.
Bár tegnap 3x sikerült neki de par másodperc alatt vissza is tette a földre.
Van habszivacsa de ha rá rakom nem csinal ' semmit' illetve de de csak annyit hogy kórbe körbe forog rajta és hátrafele tolja magát nem előre
Hiaba teszek elé játekot csak hátra halad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!