Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 1 éves babája is erőszakos...

Más 1 éves babája is erőszakos, akaratos? Ha valamit akar hisztizik érte hangosan, vagy morog. Tescoban is mindenki minket nézett. Nem korai ez még? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem korai.

A lányom is ezt a korszakát éli szintén egy éves.Bár bevásárlásnál még nem volt a hisztire példa, de itthon mamáéknál annál inkább.Most nyitnak és érvényesiteni akarják az akaratukat.Itthon tudom kezelni mert pl magára hagyom és abba is hagyja, de ha bevásárlás közben csinálná háát az már nehezebb,ha már a szép szó nem használ..

Bizom benne hogy következetességgel hamar túl leszünk ezen az időszakon.

2009. szept. 27. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 17 hónapos és ő is tud hisztizni bár a toporzékolásnál és a sírásnál, üvöltésnél még nem ment tovább. Egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy ha például egy bevásárlóközpontban kezdi el magát a földhöz vágni stb... akkor ki kell emelni abból a közegből. Tehát ki kell vinni őt és kinnt kell megnyugtatni, majd ha lehiggadt akkor visszamenni és folytatni a vásárlást. Nem tudom ezt hogy is lehet megvalósítani de azért próbáld meg ha esetleg a pároddal mentek mert akkor az egyikőtök vásárol tovább a másik meg kiviszi a kicsit. Sajnos ez egy ilyen korszak túl kell esnünk rajta és ez folyamatos lesz már csak időszakos és mindíg más. Sok sikert.
2009. szept. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!