Ki mikortól használ kengurut, mennyi ideig, milyen
gyakran, miért?
Figyelt kérdés
Kenguru ellenesek most hagyják ki ezt a kérdést. Köszönöm!
2009. szept. 27. 16:20
1/8 anonim válasza:
Mi 3 hós korától használjuk a kengurut. Ha megyünk pl dokihoz akkor abba viszem, mert sok lépcső van és a babakocsit nem tudom gyerekkel együtt felcipelni, a földszinten meg nem akarom hagyni. 10-kg-is lehet a miénket használni.
2009. szept. 27. 17:26
2/8 anonim válasza:
Én már 2 hónaposan beleraktam, merev hátúba belelehet. Bevásárlásnál használtam, mert a hordozó nem állt meg a bevásárlókocsin. Mmostmár 6 hónapos, és majdnem 8 kg, így elég nehéz cipelni:)
2009. szept. 27. 17:39
3/8 anonim válasza:
én három hónapos kortól használtam. és nagyon szerettem, a kisfiam is.
egyszerűbb mint a babakocsi. de nem jó hosszú távon mert leszakad a derekad:) kb 3-4 hónapig használtuk, rövid séta. vagy boltba.
2009. szept. 27. 17:43
4/8 anonim válasza:
Mi is kb. 3-4 hónapos korától használtuk, de csak rövid távon vagy amikor a dög nehéz babakocsinkat nem tudtuk magunkkal cipelni. Általában helytakarékosság végett használjuk, de néha akkor is abba rakom a picit, amikor pl. kimegyek kicsit az udvarra.
Most már fél éves és 9 kg a fiam, így kizárólag rövid távra rakom csak bele, egyszerűen nem bírja a hátam.
2009. szept. 27. 17:50
5/8 anonim válasza:
Kb 3 hós kora óta és most is -11 hós kislány! Van egy cicánk akit sétáltatunk esténként inkább olyankor, de ha csak elugrunk valahova akkor is.. Szeretem mert kényelmes és a baba is jól érzi magát benne..Most már csípőre kötözöm mert nehéz lenne elöl.. Mi Mai-Thai kötözős kengurut használunk.. Volt csatos drága franc is, de télen nem bírtam belegyömöszölni szegény lányomat..
2009. szept. 27. 18:09
6/8 anonim válasza:
2 hónaposan próbáltuk, de akkor még nem szerette, majd 3 hónaposan kifelé fordítva már megmaradt benne. vonatozáshoz és pesti utakhoz használom, mert túl nagy a babakocsink, viszont felénk muszáj olyat venni, aminek nagy a kereke.
csatos kengurunk van.
most 6kg a lányom, már kezd nehéz lenni. lehet, h áttérünk a derékon hordásra kendőben vagy megpróbálom a kengurut háton.
2009. szept. 27. 18:49
7/8 anonim válasza:
Mi csak kb 4 hónapos kora óta használjuk, mert akkor már tudta tartani a fejét, és igy kifelé néz (befelé utál). De csak nagyon ritkán használtuk eleinte, havonta kb 3x (piacra például). Most 6 hónapos, és nagyon szereti, a babakocsit pedig nagyon nem, igy egyre gyakrabban köt ki rajtam a kenguruban. A legutóbbi 1 hétben már tulajdonképpen minden nap abban sétált naponta legalább egyszer, vagy vittem magammal, és amikor már nagyon sirt a babakocsi miatt, átraktam ebbe. Ez átlagban napi mondjuk 1 óra. Tegnap a Normafánál voltunk vele, kb 3 órát volt benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!