Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért készítenek ilyen bébiételt?

Miért készítenek ilyen bébiételt?

Figyelt kérdés
Most kezdek az üveges bébiételek világában tájékozódni, és tök furcsállom hogy négy hónaposnak van pulykahúsos valami főzelék. Vagy áfonyás-alma. De bogyósat tudtommal nem lehet még nekik adni. Na meg pulykát sem adnék még neki. Babi anyatejes,6 hónapos, eddig csak én készítettem neki gyümipüréket. Ti adnátok ezeket a még "tiltólistán" lévő dolgokat?
2009. szept. 27. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóknak igazuk van, hogy más országokban nincs ennyire óvatoskodás a bébiételekkel. Én Írországban lakom és itt is szültem. A babám most 8 hónapos és már mindent eszik, köszönet a bébiételeknek. Itt 4 hónapos kortól már adják a marha-disznó húst is a babának. 6-7 hónapos kortól pedig szinte már mindent tesznek az üveges ételekbe. /mangó, ananász, joghurt, hal, lencse/ Bébiitalban nem sok választék van de 2 kivételével szinte az összes apró magvas gyümölcs,vagy narancs. Ezen már én is elgondolkodtam, hogy csak a Magyar babák pocija lenne érzékeny, vagy a többi országban nem ennyire óvatosak?
2009. szept. 28. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!