Hogyan kezeljem ezt a helyzetet mi tévő legyek?
Kicsit bonyolult a helyzet de elmagyarázom kezdek kikészülni idegileg és csökken a türelmem a kislányommal szemben pedig imádom őt és nem akarok ingerült lenni vele sem kiabálni mert nem miatta vagyok ki!Sajnos már 3-4 szer is rákiáltottam mérgesen és nagyon a lelkére vette iszonyúan sírt szegény nekem meg szakad a szívem hogy hogy lehetek ilyen idióta. :(
A párom és az anyósom miatt kikészülök, imádom a páromat is de mióta terhes lettem és megszültem most 17 hónapos a kislány nem élünk házastársi életet csak nagyon ritkán 1-2 havonta most fogytam vissza a terhesség előtti sulyomra csinos vagyok bár nem voltam nagyon kövér előtte sem, de így sem változott a helyzet pedig nagyon tüzes volt a kapcsolatunk nekem meg szükségem van a szerelemre hogy nőnek érezzem magam és hogy kiegyensúlyozott legyek,anyagi gondjaink is vannak mert a párom egy évig nem dolgozott és semmi pénzt nem kapott így anyósom meg én tartottuk fent a háztartást,most egy hónapja már dolgozik de még nem kapott fizetést, anyósom egy hárpia és rendetlen meg igénytelen is a kicsire meg nem vigyáz csak a kertbe van egész nap és 30percig sem bír a kicsivel lenni mert "szaladni kell utána mindig" :( egész napom a rendrakásból és a főzésből áll meg most a kislány nagyon "hisztis" is muszáj lekötnöm őt állandoan és ezt betetézi az hogy 3hete nem alszunk éjszaka a párom meg ugye kiköltözött a kisszobába hogy tudjon aludni a kislány meg felébred minden éjjel fél 1-kor és hajnal 3 ig nem akar aludni csak forgolódik mellettem vergődik szerintem az apját keresi mert hétvégén amikor velem alszik a párom és oda veszem a kislányt éjjel azonnal vissza alszik és tehetem is vissza az ágyába.Ki vagyok idegileg és fáradt vagyok szedtem Xanaxot az segít egy kicsit de nem szedhetem mindig.Kérlek adjatok tanácsot azt kijelentem hogy a páromat elhagyni nem akarom de így boldogtalan vagyok.Anyum néha eljön hozzánk akkor jobb egy kicsit de az ritkán van :(
Először is kezdjük a kályhánál...
Azt írod, hogy eddig remekül éltetek, amíg nem volt gyerek. A szex-el, anyóssal sem volt gond.
Első kérdés: a gyerkőc tervezett volt? Annak ellenére, hogy a párod munkanélküli volt akkor?
Volt-e korábban bárminemű pszichés problémád? (testképzavar, szorongás, pánik stb?)
Voltál-e szakembernél (elsősorban pszichológus)?
Ki írja fel a xanaxot?
Beszéltél-e a férjeddel és az anyóssal ezekről a problémákról már? Hogy rosszul érzed magad ez és ez miatt?
Ki miatt nem éltek nemi életet?
A gyerek miért nem alszik a saját ágyában és a szobájában?
Ebben egyébként tud segíteni, ha kérsz beutalót a Madarász kórházba az alvásambulanciára. Itt segítenek hatékonyan, hogy megtanuljon a kicsi aludni és téged is ellátnak jó tanácsokkal. Nagyon fontos lenne, hogy a gyerek ne vegye át az apa helyét. Nálatok különösen.
A gyerek érzi a kettőtök közötti feszültséget is.
Van ingyenesen párterápiára és egyéni pszichoterápiára is lehetőség, a körzetes kórház pszichiátriai osztályán ugyanis van pszichológus is, aki alapjáraton az egészséges emberekkel foglalkozik.
Én a helyedben segítséget vennék igénybe, mert az internet keretei nagyon szűkösek ennek a megoldására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!