Gyermek ruha vásárlás, szerintetek megéri?
Most először fogok(talán) vateráról venni kisfiamnak ruhát, ezért nagyon nem tudom, hogy mi mennyit ér. Kinéztem egy ruhacsomagot, ebben kérném a segítséget azoktól, akik már vásároltak így, hogy mennyit érhet. Én úgy 9000 ft-ot adnék érte(helybeli az eladó, így posta ktg sem lenne). Szerintetek megér annyit? Vagy többet is akár?
Köszi a segítséget! :)
link:
Most a saját ruháidat reklámozod itt?
Èn nem adnék érte 5000 ft-nál tuti többet, de akkor is csak ha legalább 2-4 db olyan darab van ami nagyon tetszik.
èn netröl soha nem rendelek ruhát, mert nagyon vigyázni kell. De járok ruha vásárokra, ahol képes vagyok nagyobb összeget is egy ruháért kiadni ha az nagyon megtetszik, de pl aldiban, és más olcsó üzletekben fillérekért adnak nromál ruhákat, így nem veszek egyszerü ruhákat használtan.
Itt amit ír az eladó, úgy tünik, hogy ö is használtan vett belölük többet, mert Mo-n nincsen Oldnavy és ilyen márkák, szerinte anyuka ha a sajátjai tényleg akkor tuti használtan szedte össze, így már több mint 1 gyereken mentek át.
Figyeld hogy licitálnak és csak mindig annyival adj többet amennyivel tiéd az ajánlat.
Én is olyan max 9000Ft-ot adnék érte.
Első! Nem a saját aukciómat reklámozom. :D
Egyébként köszönöm a segítséget az utolsó bekezdésedben. :)
A többieknek is köszönöm a segítséget, akkor ezek szerint nem volt rossz gondolat ez a 9ezer ft. :)
Azért várok még véleményeket, h ki mennyit adna értük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!