Mennyit koltenetek gyerek body-ra (minimum es maximum) ha annak vasarlasaval segitenel egy magyar csalad fenntartasahoz?
Max. 200 ft/db.
Mindent használtan veszek,így kitapasztaltam, mi mennyit ér, mennyiért lehet márszép dolgokat venni. Megismertem mindkét oldalt, eladóét, vásárlóét. Manapság nehéz még a használt cuccokat is eladni és az embereket nem igazán érdekli, hogy tescos vagy magyar család által készített ruhát vesz-e.
A scamp már egy márka lett, rengeteg pénzt beleöltek a reklámokba.
max. 600-800 Ft/db
ennél többér nem, de én is egyre inkább használtan veszem meg a ruhákat, szinte újakat tudok venni, jóval olcsóbban.
Én pont Scamp vásárló vagyok ezen kívül még Brendon body-kat használunk, beváltak, és nem igazán váltanék. Nekem fontos mit visel közvetlen a bőre felett.
Egyedül a fehérnemű és a cipő , amiből én biztosan nema dnék rá használtat
Kutya nehéz lesz,de próbáld meg, hátha!
Ha jó minőségű lesz, biztosan lesznek vásárlóid.
Próbáld először helyben(pl . Védőnőnél), börzéken árulni.
Aztán még a világháló is jól jöhet .
Én általában 1200-1800 Ft-ot költök darabonként rá, de szerintem olyan 800-1200 Ft lenne reális ár érte, attól függően, hogy ujjatlan, rövid vagy éppen hosszúujjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!