Kislányom 9 hónapos és 5880gr . Szerintem ez kevés. Nektek mi erről a véleményetek?
Az én "kicsikém" 5 hetesen volt ennyi:)
Nem ez a normál tudom,de a te babádnak kevés a 5,8 szerintem.
Lányom a 8 havi státuszon volt 66 cm és 6000 gramm. 3000 grammal született. Az orvos szerint teljesen normális, a védőnő szerint is. Most kezdett el jobban enni, most 9 hónapos. Eddig alig akart mást enni anyatejen kívül, pedig 3 hónapja hozzátáplálunk. Nem sovány, meg nem mondaná senki, hogy csak 6 kilo.
Ha a doki azt mondja oké, hidd el neki.
Engem is riogattak az én babám már 3 hósan ekkora volt, meg hogy meg kellene háromszoroznia a súlyát szöveggel, de csak te és a doki látjátok a babádat, ti tudjátok miért ennyi.
Az enyém azért, mert én 55 kilo vagyok, az apja meg 75 és kisgyerekként ugyan ilyenek voltunk. Anyám sírógörcsöt kapott, hogy milyen kis vékonyka vagyok, miért nem eszek.
Nekünk az jött be, hogy hagytam a fenébe a kanalat és engedtem, hogy egyedül egyen. Napi 3 váltás ruha, de hízik és élvezi az evést, az új ízeket.
Szívesen megosztom veled, miket tanácsolt nekünk a doki, magándokinál is voltunk, de nem itt, mert nincs kedvem itt vitázni. :)
Szia!
Sinlacot keress lengyel boltokban.Máshol nem hiszem,hogy fogsz kapni.
5-ös vagyok
Menj el a patikába, kérdezd meg van-e ilyen pép. Rizsből és szentjánoskenyérmag lisztből van.
Édeskés íze van. Ha Magyarországon lehet kapni,biztos van valami hasonlót ott is... én uzsonnár azt adom neki,simán natúrba egy kis vaníliáscukrot szoktam hozzá rakni néha. Imádja,pedig az én fiam már most 8 hónaposan eléggé finnyás.
Igen nagyon kevés. A fiam 2370g-mal született, 8 hónapos és 7950g, és engem állandóan csesztet a védőnő hogy többnek kéne lennie..
Lehet nem elég tápláló a tejed, erőltesd rá a főzeléket, többször kínáld eszik amennyit eszik, ha kell óránként adj neki belőle, de egyen meg egy adagot, aztán csak hozzászokik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!