Kislányom 9 hónapos és 5880gr . Szerintem ez kevés. Nektek mi erről a véleményetek?
én is keveslem,gyerekorvos,védőnő mit mondanak?
Gyümölcsös tejpépet nem próbáltad?
az önmagában nem baj, hogy gyümölcsön és a cicin kívül mást nem akar elfogadni.
Hízni a gyümölcstől nem sokat fog, inkább gabonát adj neki, pld rizst, sinlac, sinemil? Keverd a gyümölcsbe, vagy főzz neki simán rizst, vagy kukoricadarát, kukoricalisztből pépet, kölesgolyót, rizspelyhet, rizstallért, kukit ropogtatni? Gluténest is lehet, de csak keveset, pld buláta, kiflicsücsök?
A sinlacot, sinrmilt ha hígra csinálod, meg is ihatja pld csőrös pohárból.
Szerintem is kevés...
Sinlac vagy Sinemil pépet nem próbáltad, azt általában szeretik a babák? Ahhoz keverhetsz főzeléket megy gyümölcsöt is és elég jól hízlal :-)
Az én kisfiam is csak ezzel a péppel hajlandó megenni a főzelékeket.
Hát az oké hogy kis súllyal is született de ennyi idősen már azért be szokták érni a többieket. Barátnőm kisfia is ennyivel született 6 hónaposan volt 5800 gramm.
Védőnő, orvos mit mond??
Tőlünk kérdezed? Mit mond az ORVOSOD????
Kérdésedre: baromi kevés. A Fiam 5hósan volt 6040gr. most fél évesen 7930gr. (3.880gr-al született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!