Mi az a Sinlac pontosan? Tápszer? Ti hogyan használjátok?
Ez is beleszámít a napi tejadagba? Simán adjátok vagy még milyen módon? ma simán adtam 6.5 hós babának először kapott ilyet, ízlett neki.
Mellette még adnom kell tápszert is? Az mindegy hogy milyen?
Ez egy tápszer, olyan, mint a tejpép, csak allergének nélkül. Anyatejes babáknak is adják lefekvés előtt (kanállal), hogy ne ébredjenek annyit.
Ez kiváltja az étkezést, amelyiknél adod.
Bármibe keverheted, sóshoz, édeshez, vagyis nyilván a nem fűszeres babakajához, zöldséghez, gyümölcshoz, hidegen, melegen is oldódik, receptek vannak, hogy még sütni is lehet vele, de azt nem próbáltam.
Rá van írva, hogy kizárólagos táplálásra nem alkalmas, egyébként nem értem, miért nem, de ha szopizik is, akkor nem kell tápszer, elég ez. Karob alapból van benne, de én pluszban tettem is hozzá, kellemes ízt ad neki, és sok hasznos ásványi anyag van benne.
Amúgy a sinlacban is sok vitamin és ásványi anyag van, főleg sok vas. A tápszernél, tejpépnél mindenképpen jobb, tejmentes, szójamentes, gluténmentes. Kicsit drága, de felírják receptre, van, ahol csak 1 éves korig. Én mindenbe tettem, 2 hét alatt fogyott el egy doboznyi 6 hónapostól 1 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!