Sinlac helyett mit adhatok a babámnak ami nem túl drága és vény nélkül is kapható?
9 hós.
Pl. a Milumil vaníliás tejberizspép is jó helyette? Bár az cukros, olyat nem szívesen adok!
Barna rizsből főzött házi rizstej:
daráld meg kávédarálóban, kb 1 darálónyit 1 liter hideg vízzel keverj össze, kezd el főzni, puding szerű pép lesz, ha csomós turmixold össze, vagy botmixerrel, aztán én le szoktam szűrni, bele egy befőttes üvegbe, hűtőben 2-3 napig eláll. Kis adagot melegítek belőle, csőrös pohárból issza.
Így semmi íze nincs, tehetsz bele karobot,a sinlacban is van, attól jobb íze lesz, és van benne sok hasznos ásványi anyag is. Plusz vannak babavitaminok, azt is tehetsz bele, van olyan, ami 4 hónapos kortól adható, robokid, vagy a marslakócska 1 éves kortól, bár én azt is adtam már 8 hónaposnak.
A tejberizspép tényleg cukros, és tejese tápszer is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!