Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlac, vagy tépszer majdnem...

Sinlac, vagy tépszer majdnem fél évesnek?

Figyelt kérdés

Eddig kizárólag anyatejet evett a fiam, de nincs elég tejem, a doki felírt hypoallergén tápszert és Sinlacot is, mert azt mondta, nem lehet előre tudni, melyiket fogadja el.

Én idegenkedek a tápszertől, nem szívesen venném meg, szerintetek a Sinlac is van olyan tápláló?

Elég, ha csak azt adom a tej mellé?

2013. ápr. 22. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyatej fedezi a napi fél liter tejalapú táplálékot a babád számára, akkor elég a sinlac is mellé. Ha nincs legalább 500 ml anyatej, akkor kell a tápszer.
2013. ápr. 22. 20:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, annyi biztos megvan.
2013. ápr. 22. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

miért a könnyebbik utat választod?

miért nem a tejedet szaporítod?

2013. ápr. 22. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Nahát, én egy idióta vagyok, mert ez eddig eszembe se jutott... :((

Gondolhatod, hogy nem jókedvemből nyúlnék kiegészítéshez, hanem utolsó lehetőségként.

Sajnos nem mindenkinek van teje a gyerek 2 éves koráig, csináljon bármit is.

2013. ápr. 22. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
A sinlac akkor is jó, ha nincs 500ml anyatej, csak kevesebb, ha majdnem féléves, úgyis nemsokára elkezded a hozzátáplálást. Olvasd el, mi van a sinlacban. A tápszert lehetőleg hagyd ki, ha eddig nem kellett.
2013. ápr. 22. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Lányom csak sinlacot eszik 1,5hónapja, azt mondta a doki minden megvan benne amire szüksége van! Most pár hete már minden nap eszik vmilyen gyümölcsöt is!
2013. ápr. 22. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
2 éves gyerek már MINDENT eszik, nem kell neki tápszer.
2013. ápr. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!