Mikorra "kell" egy babának kert?
Tudom, hogy nem "kell" neki, de mennyi idős korára tud benne úgy igazán mit kezdeni, azon kívül, hogy ki lehet tenni aludni a teraszra?
Eredetileg meg akartuk várni a gyerekvállalással kertes házat, de hát fene tudja, még az lehet vagy 2-3 év aztán kezdünk benne lenni a korban, meg anyukám szerint tiszta hülye vagyok, hogy most azért nem akarunk csak gyereket, hogy nincs kert.
Mi kertes házban lakunk,egy közel 10 hónapos kislányom van.20 hetes terhes voltam mire befejeztük az építkezést,és teljesen kész lett a házunk,Bp. egy külvárosi részén.Imádom!A lányom július eleji baba,szinte végig kint aludt/alszik a kertben,friss levegőn,és mióta mászik igazán ki tudja használni.Leteszek neki egy óriási plédet,és a virágokat nézi,a füvet tépi,vettünk egy kis hintát,amiben tök jól elvan,a kutyánkat nézegeti,ha jön a nyár/jó idő,lesz kis medence stb. 2-3 hónapos volt,amikor a pihenőszéket kivittem,és beleraktam,de nekem is szuper volt,hogy idevárhattam őt,szinte a kertbe éljük az életünket,ott szoptattam (persze úgy,hogy senki ne lássa...) Unokatesómék is családi házban laknak,nekik már 4 éves a fiúk,focizik,tollasozik kint,füvet locsol,alig várja,hogy hétvége legyen is grillparti vagy bográcsozás legyen.
Szóval én a kertes házat mindenképp előnynek mondanám,de pld. ha előreláthatólag 4-5 évig nem tudtam volna családi házba költözni azért nem toltam ki a gyerekvállalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!