ABC Design Zoom ikerbabakocsit használ valaki, mi a vélemény róla?
Köszönöm! A másik sorstárs nevében is :)
Az a gondom, hogy én is tudom, hogy hosszú, de már ezer babakocsit végignéztem, a külföldi oldalakat is mind, először az volt a véleményem, hogy egymás mellett ülőset vennék, mert az nem olyan hosszú böhöm. De idővel rájöttem, hogy azzal meg az a baj, hogy még a legkeskenyebb típus is túl széles ahhoz hogy minden ajtón átférjen (pl. a liftajtónkon egy sem fér be). És ezzel újra visszatértem a tandem tipusú kocsikhoz, mert ha már mindenképpen lent kell tárolnom és nem tudom betenni a liftbe, legalább a boltok ajtaján beférek majd.
Sajnos nekem a testvérkocsik nem jönnek szóba, mert ikrek lesznek és újszülött kortól mózessel szeretném használni, autózni is szoktunk, hordozó is csatlakoztatható legyen, szóva minden kell :/
Az egymás alatt ülőssel meg az a gondom, hogy nincs szívem olyan mélyre rakni egy babát sem, mert a városban lakunk és nagyon sok autó van, a kipufogókat szívná csak a lenti baba.
Asszem megpróbáljuk ezt a babakocsit.
A másik válaszolónak írom, hogy ehhez hasonló még a Cam Twin Pulsar (csak még drágább :( ) és a Brevi Ovo Twin Trio, de azt szerintem nem lehet kapni Magyarországon, csak Olaszországban, árban kb ugyanaz.
a harmadik vagyok, teljesen értem amit mondasz nekem ugyanezek voltak a szempontok (egymás melletti sehova se fér be)és a térdemnél ülő másik gyerek is nagyon gáz szerintem...
Hát még a peg perego duette sw ami ilyen hogy mózes is rátehető de sajna amire 2 mózes kell egymás elé beférjen egy szintben, azok mind irtó hosszúak lesznek:(
Kedvencem a baby jogger city select de ott is a 2 mózeses megoldásnál az egyik mózes lejjebb kerül mint a másik.
3 as vagyok igen igazad van még ez a legolcsóbb de durva hogy 80 körül van használtan is:)
Esetleg jané twin two 2 mátrix mózessel? Bár azt meg úgy hallottam viszonylag hamar kinövik, bár iker babák nem is szoktak olyan nagyok lenni az is igaz:))
Tesókocsinak én nagyon tudom ajánlani a graco quattro tour duot vagy a stadium duo is jó .
Érdeklődék, hogy végül használatba lett-e véve a Zoom?
Én jelenleg testvéreknek gondolkodom rajta, mert 13 hónap különbség lesz és a nagyobbik éppen hogy betölti az 1-et. A Baby Jogger City Selecttel nagyon szemezem, hogy rendelnék külföldről, mert itthon horror ára van, de nem tudom mi legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!