Fehér Tescos pelenkát használ valaki? Milyen? Megéri?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 12:35
1/7 anonim válasza:
Szia! Mi pont tegnap vettünk. Nekünk nagyon jó. Az éjszakát simán kibírja, nem folyik ki belőle semmi. 11,5 hós a fiam.
2/7 anonim válasza:
Én egyszer vettem, meg is bántam de nagyon. Ha arra a Tesco value pelenkára gondolsz. Nem folyt ki belőle semmi, de tiszta nylon a külseje, nem is bírta a fiam bőre. Melegben meg pláne nem jó. A zöld tescos pelus viszont nagyon jó!
Én nem ajánlom a fehéret!!
4/7 anonim válasza:
Nekünk se jött be, olyan mintha egy nejlon zacskóba csomagolnád a gyereket. Télen még elmegy, de nyáron én nem pelenkáznám abba.
Egyszer véletlenül olyat vettünk, mert nem tudtuk, hogy milyen. Azt az egy csomagot elhasználtuk, de többet nem vettünk.
5/7 anonim válasza:
Szar! Csorog a gyerek ahogy megy benne. En vettem egyszer mert olyan jo gumi pelust kaptunk es mindtak hogy t marka. Elszaladtam venni 2 csomaggal haaat orultem mikor az utolsokat hasznaltuk, amit nekunk hoztak piros csomagban van es egy kisfiu all a kepen. Az nagyon jo
6/7 anonim válasza:
Amit mi vettünk tegnap az nem neylonos kívűlről. Első voltam
7/7 anonim válasza:
Mi azt használjuk ,nekunk bevált. semmi sem csurog belle ki,szerintem sem nejlonos egyébként,max a ragasztoja érdekes...de joval olcsobb mint a tobbi pelus. ugyis a kukába kot ki használat után,arra meg jo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!