Frezyderm termékeket használtok száraz, érzékeny bőrü babátoknál? Hol szerzitek be? Bevált nektek? Esetleg Weledát használ valaki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 20:15
1/4 anonim válasza:
Waledát használtunk, szerintem jó. Még a Babét ajánlanám, nekünk az is bevált.
2/4 anonim válasza:
Az én kislányom ekcémás. Neki vettem az interneten Frezyderm Kamillás fürdetőt meg Babakrémet. Nekünk mind a kettő bevált. Sajnos a többi tusfürdőtől csak jobban kiszáradt a bőre, de ettől egyáltalán nem. Ráadásul nagyon szereti a kamillás illatát. Első alkalommal patikában vettem, de megtaláltam az interneten fele annyiért kb. mint a patikában. mindennonek.hu ráadásul most akciójuk is van, hogy 4990 felett ingyen házhoz szállítanak... Én ajánlom mert nekünk nagyon bevált..
3/4 anonim válasza:
Szia, az én babám is extra érzékeny bőrű. :( Nekünk nagyon bevált a frezyderm kamillás fürdető, a popsikrém és a folyékony hintőpor. Előtte állandóan pelenkakiütése volt, nem volt jó rá semmi. Nagyon örülök, h megtaláltam a weboldalukat is, mert a gyógyszertárban horror áron van minden frezyderm... Ha egyáltalán van. Én a mindennőnekről rendelek. Weledát még nem próbáltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor azt hiszem meg is rendelem. Használtunk Babé testápolót, csak pont kifogyott, és gondoltam, hátha van valami ami hasonlóan jó, csak kicsit olcsóbb, és a Frezydermről olvastam még, hogy használ.
2013. ápr. 23. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!