Beadatnátok 6 hónapos Babátoknak a H1N1 védőoltást? És magatoknak?
Figyelt kérdés
Én már teljesen tanácstalan vagyok, ahány ember ( orvos/védőnő ) annyi vélemény...2009. szept. 26. 12:12
11/17 anonim válasza:
nem. de érdemes használnod a keresőt, mert a napokban sokan már megkérdezték....
13/17 anonim válasza:
Szia!BAbát nem,de apucit lehet.Nehogy hazahozzon valamit.
Eddig én is azt mondtam,minek,de a 34 éves fiatalember halála megijesztett...Én is tanácstalan vagyok.
14/17 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy NEM, ha ne adja az ég meghalna a babája vagy a kisgyereke, mit tenne? Akkor mennétek pereskedni, hogy nem lett beoltva a gyerek?Ezekkel a szülőkkel alá kéne iratni egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségre nem oltat!! Csak, hogy ha megtörténik a baj, ne tudjanak reklamálni kártérítésért.
Teszteletlen oltóanyagot nem is engedélyeznének. Örülnétek neki, hogy ingyen beadják.
Engem lelkileg összetörne, ha a babámnak azért esne baja, mert ennyit nem teszek meg, hogy beoltassam magunkat.
15/17 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! EGYETÉRTEK!!!!!!
16/17 anonim válasza:
És a hosszútávú következményeit ismered az oltásnak? Én meg abba hülyülnék bele, ha 5-10-15 év múlva a gyerekem amiatt lenne beteg... Én aláírnám h vállalom a felelősséget mert NEM adatom be de vajon az orvosok hány százaléka írna alá egy olyan papír amin szerepel hogy az oltás teljesen biztonságos és nincs semmilyen hosszabb távú következménye? Szerintem nem találsz olyat...
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon nehéz döntés...
2009. szept. 27. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!