Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadatnátok 19 hós babának és...

Beadatnátok 19 hós babának és a családnak a h1n1 elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 13:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A babának nem,(az enyém jövö héten lesz egy éves:-))a szülőknek megfontolandó, attól függ hol melóznak, milyen helyekre járnak.

Én sem a picit, sem a nagyot (9 éves) nem oltatom be.Magamon gondolkodom, az apuka beoltatta magát mivel két melóhelyen is dolgozik.Remélem segítettem valamit. :-))

2009. nov. 4. 13:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogom beadatni, bár az enyém még csak 14 hónapos. a nagyobb gyerekeimnek se fogom, ők iskolások. A sima influenza ellen se szoktam, ez se károsabb. Nincs semmiféle krónikus betegségük.. Jobban figyelek a megfelelő vitaminbevitelre, hetente kapnak oscillococcinumot..ennyi.
2009. nov. 4. 13:12
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Annyi ilyen kérdés van! Mindenkit ez foglalkoztat,írd be a keresőbe!

2009. nov. 4. 13:13
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok kedves anyuka

Nem elég, hogy széthúzod az oldalt, még keresni sem tudsz...

2009. nov. 4. 13:15
 5/19 anonim válasza:
62%

Én biztos, hogy nem.

Az oltás szerintem semmit nem ér... Nem feltűnő már eleve az, hogy a világon Magyarországnak volt először kész a védőoltása? Biztos a szakértelem miatt.. Valamit összedobtak védőoltás néven, aztán mondták, hogy jaj de veszélyes, mindenki oltassa be magát. Mindezt azért, hogy minél többen beadják és a gyógyszergyártó jól megszedje magát. Ja és az is feltűnő, hogy minden patika kap az oltásból, ha kért, ha nem. (ajánlom Lenkei Gábor - Cenzúrázott egészség c. könyvét).

Havonta egy ember meghal és mindegyiküknek legyengült az immunrendszere, amúgy is betegek. Inkább a rák ellenszerét kutassák, abban naponta több százan, ezren meghalnak. Ezek szerint nagyon veszélyes lehet az influenzavírus...

Ebből is látszik, hogy hülyeség ez az egész.

Szerintem fölösleges beadatni, de dönts úgy, ahhogy te jónak látod.

2009. nov. 4. 13:15
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem_azt_kérdeztem,hogy_hány_ilyen_kérdés_van_itt...Basszus!!!!!

Nekem_nincs_időm_a-gyép_előtt_ücsörögni,hogy_keresgéljek...Különben_is_nem_azésrt_van_ez_az_oldal,_hogy_kérdezzünk???

Minden_nap_tesznek_fel_hasonló_vagy_ugyanolyan_kérdéseket...._MiértNem_írogattok_azoknak...(egyébként?_rossz_a_billentyűzetem....)

aA_HASZNÁLHATÓ_VÁLASZOKAT_KÖSZÖNÖM!!!!

(jA_ÉN_NEM_PONTOZOK..._VAN_JOBB_DOLGOM_IS)

2009. nov. 4. 13:26
 7/19 A kérdező kommentje:
tÉNYLEG_KÖSZI_A_hasznos_válaszokat!!!
2009. nov. 4. 13:27
 8/19 anonim ***** válasza:
54%
Mi baja van a space billentyűdnek?
2009. nov. 4. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:

NEM.

Szerintem sem károsabb mint a sima influenza, csak fel van fújva. A szövődmények veszélyesek, mint a tüdőgyuszi...

Kísérleti alany meg nem leszek. Riogatják a népet, mert kevés oltás fogy, ami meg ugye pénz...

2009. nov. 4. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:
IGEN :apának anyának 16 évesnek NEM 1.5 évesnek Úgy látom sokan még most is úgy gondolják hogy Magyarországon azért erőltetik hogy adassuk be mert meg szeretnék mérgezni a lakosságot.Nevetséges ez a sok beleképzelt információ,egyik ember nagyobb butaségot mond mint a másik és még tetszik is neki hogy sokan elhiszik az ő sztoriát erről az infulenza vitáról.
2009. nov. 4. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!