Férfiak! Mi az Apa feladata egy kisbaba körül, szerinted?
Látod, itt az uccsó! A férje "segít" Nem feladat, hanem segítség! meg is köszönik, amit szerényen(bár szerintem domború mellkassal)elhárít!
Talán neked sem azt kéne keresned, nem apa feladata - e ez vagy az, hanem elmondani, mennyire sok neked, hogy kimerülsz, és segítséget kérni! Amit ő tud magától! Aztán megdícsérni, vagy megköszönni, ha ki tudtad magad pihenni.! Ez szerintem így jobban megy!
Nem "nincs feladata"
Hanem nem gondozási jellegű. pL. neki a feladata anya jóllétére figyelni.(is)
Te pelenkázol, ő meg ügyel, hogy legyen rá lehetőséged, meglegyen mindened ehhez, ne legyél kimerült, kedvetlen, fáradt. És ha az kell, segít, míg megpihenhetsz.
na meg eltart mindenkit. Csak nők válaszoltak?
Nálunk is segít Apa mindenben!!És mellette még 12 órát dolgozik,de ha hazaér az első a lánya!
Ha nem túl fáradt akkor szinte mindig ő fürdeti és amíg én megörölgetem é felöltöztetem,apa megcsinálja a tápiját!Ha apa szabadnapos akkor többnyir közös programot szervezünk!Vagy meglátogatjuk a nagyikat vagy vásárolunk!
Ha pedig sok a dolgom akkor szinte egész nap rá tudom bíznt,mert eteti,altatja,tisztába rakja!
Ő a világ legjobb Apukája!
Imádom is!!
10hós a lányunk!
Az egyik válaszolónak a férje azt mondta hogy ezért kapja a gyedet, hát szégyelheti magát!
Amúgy nálunk is mindent megcsinál.Egy szavam se lehet!!
Egyszersem kellett mondani neki mit csináljon, ő is kötelességének érzi hogy segítsen.
Sajnálattal olvasom, h egy férfi sem reagált...
Sajnos az én férjem sem segít semmiben, sőt, kétlem azt is, h szereti a lányát(13hós). Szinte észre sem veszi a létezését annak a kis ártatlannak. Így igyekszem apja+anyja lenni. Hazajön munkából, szalad ki az udvarra, este épp hogy fürdésre bejön. Ő fürdeti, ami nála kb. két perc. Aztán részéről vége is a gy.nevelésnek arra a napra is. Ő azt mondja, ha szólok, h akkor cseréljünk:ő nagyon szivesen itthon marad a babával, én meg menjek helyette dolgozni(nem egy megerőltető meló). Hát,nem bíznám fél napra sem rá, mert megetetni, altatni sem tudná szegényt. Soha eddigi kis életében nem játszott még vele az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!