A ti kicsitek hogy viseli a porszívós orrszívózást?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom, és folyik az orra, nem olyan vészes, de naponta 3-4-szer ki kell szivatni neki. Igazából az 1 év alatt még alig volt beteg, egyszer még novemberben. Egyszerűen annyira sír az orrszívózás alatt, hogy beleizzad. Már csak meghallja hogy porszívó, vagy hogy "hadd nézzem az orrod" már visít is. Egyedül nem is bírom kiszivatni neki, két ember kell hozzá. Annyira sajnálom szegényt, de muszáj valahogy kiszednem az orrából a váladékot, és a kézivel semmire nem megyünk. Próbáltam már letakarni is a porszívót, de hiába...
Ma pont itt volt délelőtt anyós, mikor porszívóztam az orrát, és kikapta a gyereket a kezemből, hogy elég lesz már, nem látom hogy sír a gyerek, mit kínozom! A ti babátok is ilyen rosszul viseli?
2013. ápr. 23. 12:30
11/12 anonim válasza:
Hát az én kisfiam is utálja. Nemsoká 1 éves lesz. Most pont meg van fázva, ma is mondtam neki, hogy gyere leszívjuk a nózidat, mentem a porszívó felé, erre úgy elkezdett ordítani hogy csak na. Még be sem volt pedig kapcsolva. Mikor megyek a fiam felé, hogy akkor mostmár kezdjünk neki, akkor ordítva sebesen mászik el előlem. Nagyon sajnálom szegénykémet, de ha muszály akkor muszály.
12/12 anonim válasza:
Na én anyóst utána eligazítottam volna az fix, na de nem ez volt a kérdés :). Nekem is egy éves a lányom 1hónapja beteg és még nincs vége... Gondolhatod hogy utálja szegényem ő is. én már túl vagyok azon hogy sajnálom -persze eleinte bőgtem néha vele együtt :D - de tudom hogy muszáj kiszívni mert nagy baj lehet. én is úgy éreztem ne tudom egyedül lefogni de gyorsan valami kedvencet adok neki ami zörög és gyors megoldom a dolgot. de van mikor szinte meg kell erőszakolni annyira ellenkezik. de kiszívjuk utána már vigyorog újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!