Anyukák! Ez a porszívós orrszívás nem túl durva a babának?
Nem hiszem hogy fáj, van amelyik baba vigyorog közben. A lányom mikor kisebb volt üvöltött, most meg már maga ül oda, hogy ő legyen az első. :-) Próbáld ki amúgy magadon, csikiz. Mikor jön a váladék, vagyis elkezd jönni, akkor picit kellemetlen egy pillanatra, de legtöbb esetben inkább a porszívó hangja amit nem szerentek közel magukhoz a babák, nem maga az orrszívás, na meg hogy lefogják őket. Bár egy 3 hóssal még talán könnyebb.
Jobbulást a picinek!
Németországban tilos használni!
Én sem porszívóztam soha a babám orrát. Régen sem volt több beteg baba,mint most,pedig senki nem porszívózta a babák orrát.
Az én kisfiamnak újszülött korától kellett használni.Természetesen én is kipróbáltam magamon,mert nekem is elég horrorisztikusnak hatott.De tényleg nem rossz,nem fáj.Ami esetleg kellemetlen lehet a babádnak,az a zaj.Akik sírnak szívás közben,azok a zaj miatt teszik,nem pedig,mert fájdalmas.Mi is próbálkoztunk kézivel,elemessel,de az összes kukába való.Az én fiam most 5 hónapos és vigyorog miközben csinálom.
Arra számítsál,hogy szokatlan lesz neki és lehet sírni fog,de tényleg nem azért,mert kellemetlen.Próbáld ki magadon;tedd oda a kezed.Érzed majd,hogy annyira lefojtja a porszívó erősségét (még ha max-ra is van állítva),hogy nem okozhat kárt a babában.
Figyelj ide, ezeket klinikailag bevizsgálják, tesztelik, mielőtt forgalomba kerülnek. Nekünk 2féle orrsziporszink van, a kisebbnek már 3 hónaposan kellett használnunk.
Ez a leghatékonyabb, mert fentről is le tudja "húzni" a nyákot meg a különféle dolgokat.
Ja, régen se volt....de volt is jó kis arcüregggyulladás...mert az a kis pumpás orrszívó nemhogy szinte semmit nem ér, de még veszélyes is. Orrszíporszinál nem kell a porszívót a legmagasabb fokra állítani, kisbabánál gyenge fokozat, nagyobbaknál közepes.
Nehogy úgy járjatok, mint én anyósommal, h szívom ki a gyerek orrát, békésen tűri, előtte ő mondta, h "anyu szívjuk ki". Amikor meg csinálom, letekeri 1-es fokozatra, mert jujjjjjj szegény gyerek, fáj neki!!!
A franckarikát fáj.
Akkor uh-ra se menjetek, és mikrót se használjatok bébikaja melegítéshez ilyen erővel:) (de ebbe a porsziba még elektromágneses rezgés sincs)
ne felj tole, egyaltalan nem faj, nem karos. a fiam szuletesetol kezdve taknyos egy picit, most ket es fel honapos, egy heten legalabb haromszor hasznaljuk,es ha nem is a legkedvesebb elfoglaltsaga,de soha nem sir,mert jatekosra veszem a figurat. eloszor a sajat orromba sprayzek tengervizes oldatot aztan az Ovebe,persze kozben magyarazom, hogy ez milyen jo,aztan bekapcsolom a porszivot,eloszor az en orrom jon jelkepesen, aztan az "egy kis malac"-ot enekelve jon az O orra.
lehet korulmenyes de igy legalabb nem kinszenvedes egyikunknek sem:-)
Nem fáj, nem bánt. Add neki oda, játszatok vele.
Így rá jön, hogy ez csak használ mert utána levegőt is kap.
Macera miatt veszekszenek, nem azért mert bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!