Szoktatok babátokkal durva lenni?
Mire gondolsz? Lóbáljuk-e lábánál fogva és pörgetjük a fejünk felett, beledobjuk-e 5 méterről az ágyba, legurítjuk-e a lépcsőn? Nem.
Amennyire lehet óvatosak vagyunk. Nem porcelánbaba, tehát tudjuk nem fog eltörni, de direktbe nem durvulunk.
Soha!
A durvaság szót csak egy értelemben tudom értelmezni, h erősen fogom, megütöm jobban pl. a lábát, feldobálom, megpörgetem....Na, ez nálunk teljesen kizárt. Jó értelemben se tudok példát írni.
Illetve eszembe jutott, h a nagyobbik gyerkőcnél, (aki 3 éves), ott előfordul, ha az apja kicsit meglóbálja, vagy én csikizem 1000-rel, de ez neki már nem árt.
Nem tudom milyen az, amikor "játszódunk" vele, és durvák vagyunk.
Egy dolog jutott eszembe, amikor apa az ágyunkban egymásra rakja a 2 nagypárnát, és a 2 paplant, és a kislányunk nekifutásból ráugrik. Bár ezt nem mi csináljuk vele, ő találta ki, de ha idegen látja, vagy a nagyszülők, nekik félelmetes,pedig puhára esik. Ja, 20 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!