Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy csecsemő, vagy kisgyere...

Ha egy csecsemő, vagy kisgyerek rám néz, elkezd ordítani. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Teljesen hétköznapi, mások szerint jóképű és vidám fiatalember vagyok. Amikor az ismerőseim kisgyerekkel megjelennek és a gyerek meglát, az esetek úgy 90%-ban elkezd hisztérikusan üvölteni és sírni.

Nem találok magyarázatot a dologra, de vagy velem van valami gond, vagy a szemüvegem zavarja őket, vagy egy szellem van velem, és attól ijednek meg... Utóbbiban nem nagyon hiszek, de állítólag a kisgyerekek, hasonlóan a kutyákhoz, látják az aurát és a "nem e világi" lényeket...

Fura.

Érdekelne mások véleménye erről.

2013. ápr. 21. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:
csúnya az aurád
2013. ápr. 21. 02:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A bácsik "félelmetesebbek" mint a nénik. A bácsiknak mélyebb a hangja, a néniknek lágyabb, barátságosabb. Az én babáim is megilletődtek az idegen bácsiktól,a nénikre mosolyogtak. Ha nagyobbak lesznek akkor változik.
2013. ápr. 21. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzik rajtad a félelem szagát! :-)

Nyugi, a kicsik általában félnek az idegenektől. És annak a válaszolónak is igaza van, ki azt írta, hogy mélyebb a hangjuk.....

2013. ápr. 21. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem ne aggódj!

mindkét lányom megijedtek az idegen férfiaktól,pláne ha szemüveges,vagy szakállas volt

2013. ápr. 21. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csaj vagyok és tőlem is megijednek. De azért, mert még nem láttak. A babák körül általában pár ember van csak. A sajátod mosolyogni fog rád, majd meglátod.
2013. ápr. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!