A ti pici babátok is gyakrabban kér cicit ha rokonokhoz mentek? Főleg ha más kezében van? Igény szerint szoptatom.
Egy kisbaba NEM csak azért sír, mert szopni akar. Azért sír, mert zavarja az idegen környezet. Ilyenkor NEM kell megszoptatni, csak vedd a karodba és nyugtasd meg. Így csak elrontod a babádat.
Az igény szerinti szoptatás nem azt jelenti, hogy állandón szoptatni kell, ha sír. A gyomrának is rossz, ha állandóan eszik. Tarts be valamilyen rendszert a szoptatásra. Legalább 2 óra legyen egy-egy szopi között.
Ha így teszel, akkor rövidesen kialakítja a neki megfelelő rendszert. Ha keveset szopik, akkor 2 óra múlva kér újra, ha sokat, akkor 3-4 óra is eltelik, mikorra éhes lesz.
1-2vagyok. Én úgy csináltam a rendszert, hogy 3óránként kapott teli cicit, amikor meg nyugtató kellett neki, akkor a félig üres mellemre tettem rá, hogy mindig kiszopizza rendesen, de ilyenkor nem szopizik.
Minden gyerek más, én babám is csak cicin nyugodott meg, és nem rontottam el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!