Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki angol oktatásra viszi...

Van aki angol oktatásra viszi a 3 hónapos babáját? Milyen az?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én másként látom, tapasztalom. Persze nem 3 hónaposan, de 1 évesen elkezdtük tanítani idegen nyelvre is a babánkat, most 2 éves lesz, magyarul mondatokban beszél érthetően, szépen, a védőnő és a szomszéd is megdicsérték, emellett a másik nyelven rengeteg szót tud, mond és rövid mondatokat is, mint pl. ott van egy ház, melegem van, éhes vagyok.

Mi ezt jónak tartjuk, s nem ment a magyar rovására. És ami nagyon jó, hogy élvezi, abszolút játék neki, vigyázunk is rá, hogy ne legyen leterhelve.

2013. ápr. 20. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

2 nyelvből van tanári diplomám, az egyiket gimiben kezdtem tanulni, a másikat egyetemistaként. 1 hónapnál nem voltam hosszabb időt nyelvterületen. Szóval hidd el, nem ez számít.

Persze, jók ezek a programok, de ne nevezzük oktatásnak. Sajnos sokan nem elég felkészülten csinálják, nem nyelvileg, hanem a kisgyerek képességeivel nincsenek tisztában.

Ismerek valódi kétnyelvá környzetben élő gyerekeket (külföldön, vagy vegyes házasságban), úgy működik. Egy ilyen tanfolyam is jobb, mintha a nyelvet amúgy jól beszélő anyuka tanítaná. (mert a gyereknek ő az anyukája, és nem érti, hogy bizonyos időben miért másképp beszél)

Inkább ringatóra hord, ahol magyar daloka, versek, mondókák vannak.

Én nem tanítok idegen nyelvet a kislányomnak (13 hónapos), és mostanában nem is akarok.

2013. ápr. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!