A PC könnyedén díjmentes oktatásra regisztráltam. Nem küldték a belépő kódot, hanem egy angol nyelvű fiókon kell regisztrálni. Hogyan lehet az oktatóközpontba végre belépni? Kérem segítsen, akinek már sikerült v. érintett a témában!
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 08:00
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszadónak: köszi, utána nézek! A 2. választ is köszönöm. Rámentem az oldalra. Ezen regisztráltam a kérdés feltevése előtt! Feliratkozás, következő oldalon elfogadja, majd kattints a hivatkozásra! Egyedül a pecsét alakú angol feliratra lehet(mail chimp), ami tovább visz az angol nyelvű fiókra.Rossz a böngészőm v. mi a hiba?
2010. dec. 15. 14:37
4/5 anonim válasza:
Az előző vagyok. Ő és csapata segiteni fog, irj nekik:
Oláh Zsolt és a PC Könnyedén csapata
E-mail: segitseg@pckonnyeden.com
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Kapcsolatba léptem Velük.
2010. dec. 21. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!