Mit rontottam el? (hozzátáplálás)
Figyelt kérdés
lànyom 9hònapos,mèg egy ètkezést sem vàltottunk ki mert nem eszik meg semmit csak a tåpszer kell neki.eleinte szerette a gyümit,bébikajàt,tejpèpet de mostmàr semmi.minden nap próbàlom etetni de kiköpi.mièrt?mår kètsègbe vagyok esve.mit csinàljak?2013. ápr. 19. 21:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmit nem rontottál el, minden gyerek más és más, a tiéd most épp nem akar enni. 18 évesen biztos nem egy pohár tápszerrel fog koccintani az érettségi bankettjén. Próbálkozz továbbra is más ízekkel, más és más állagú kajákkal, hátha az egyik bejön, aztán szép lassan túl lesztek ezen az időszakon.
2/5 Disi válasza:
Nem jön a foga véletlenül? Az én kislányom olyankor csinálta ezt, volt hogy 2 hétig csak tápit evett. Mindegyik foga nagyon megkínozta, még hátra van 4. Tudom hogy nagyon rossz nézni, de próbáld meg elfogadni, kínálgasd minden étkezésnél, hidd el előbb-utóbb vissza tér az étvágya.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez van, bár ma kislányom megette az ebédet... 5 hónaposan kezdtük, most 8,5 hós. Próbálkozok, de ha nem kell, kapja a tápszert.
4/5 anonim válasza:
mi még el se jutottunk odáig, hogy mást egyen, mindent kiköp fintorog, öklendezik. ő anyatejes, 7,5 hónapos
5/5 anonim válasza:
Nálunk is akkor nyűgösködött, amikor a foga jött, kb másfél hét volt a kritikus.
Végül is az a banális dolog segít, ha állatokat utánozok kajálás közeben, meg folyamatosan beszélek, és akkor "elfelejti" a fájdalmát, és gyorsba belapátolom az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!